Mandag: Hilsen fra leirleder Thea

Publisert: 28. juli 2015

Tusenfryd

”Hva er det du gleder deg mest til på leir a?” Stort sett har alle det samme svaret – ”TUSENFRYD!”, litt ropende og med stjerner i øynene.

KL 10.00 mandag morgen står to busser, to maxitaxier og en stappfull Frambubil klar til avreise mot Tusenfryd. Huskelisten gås gjennom en siste gang – alle grupper, inngangsbilletter, en bursdagskrone, medisinsk følge, rullestoler, permobiler, mat, drikke, to leirledere med høy puls og strålende sol – sjekk.

Det synges på vei til Tusenfryd, om bussjåfører og den beste dagen, og det jubles høyt når de første karusellene kommer til syne. Vel inne og på toppen av den lange rulletrappen spres de raskt til alle kanter. Noen skal først opp i Speedmonster, mens andre er på jakt etter storpremien.

Utpå formiddagen tusler jeg en liten runde. Noen fra blå gruppe farter mot Thundercoaster, mens et par stykker fra Rød vurderer om de kanskje skal ta Bestefars Biler. Ved Supersplash møter jeg en gjeng fra Gul gruppe. ”Noen som vil være med? ”, spør jeg håpefullt.  ”Nei, det er mye morsommere å stå her å se på de som blir våte, da kan vi dessuten spise is samtidig”. På vei tilbake til møteplassen vår treffer jeg en som er på vei ut i fra Stubbesnurr/tekoppene for tredje gang. Litt bak går en hjelper i sikk sakk og er en anelse grønn i ansiktet… Da passer det fint med en pause.

Til lunsj samles vi alle sammen ved Solgrillen, og 300 pølser deles ut i rekordfart. For det ikke tid til å spise, her er det mer som skal sees og oppleves. Litt over lunsjtid er det et par stykker fra Svart som flyr over hodene våre, de har våget seg opp i luftferden SkyCoaster der du slippes fra 30 meter over bakken. Smak og behag. Jeg derimot, er mer en Tømmerrenna- jente og takker gledelig ja når noen inviterer meg med. På veien ser jeg en fra Grønn gruppe som sleper etter seg den største premien fra lykkehjulet. Vinnerlykke, fryktløshet, popcorn og blått sukkerspinn passer så fint inn i boblen vår.

Det synges ikke på bussen på vei hjem, men noen snorker litt. En sliten og veldig fornøyd gjeng.

Hilsen fra leirleder Thea

Tusenfryd

 

Buss til tusenfryd

 

Biltur

 

Morro på tusenfryd

 

Fritt fall

 

Tusenfryd

 

Slush på tusenfryd

 

Tømmerrenna

 

Stor sjokolade

 

Vil du dele dette med noen andre?