Mandag: Siste vanlige aktivitetsdag

Publisert: 28. juni 2022

Siste vanlige dag på leir! Men er det egentlig noe sånn som en «vanlig» dag her på Frambu? Gruppene tok fatt på sine aktiviteter med minst like mye energi og entusiasme som alle andre dager. Litt regn var ikke nok til å stoppe oss fra å jakte sommerstemningen. Gymsalen ble et godt alternativ for sletta, aktivitetshallen bød på like høyt konkurransenivå som ballbingen, og bassenget var et forfriskende alternativ til tjernet i dag. 

Kvelden bød på et show som definitivt kan beskrives som et verdig punktum for deltagershowene på leir 1! Rød gruppe tok publikum med storm da de løp inn i ramstad, alle sammen iført røde kostymer. Showet inneholdt mange helt fantastiske sanger, danseinnslag, sjonglering og limbo! Etter showet kunne man høre rød rope «Rød gruppe! Rød gruppe!» fra Ramstad. Og de har virkelig all grunn til å være stolte av seg selv etter en sånn kveld.   

I morgen er avslutningsdagen. Da venter hjelperunderholdning, disco og gruppebilder. Og hvis det mystiske brevet vi har fått fra piratene stemmer, kan vi forvente oss et besøk fra en sjørøverkaptein også. Hvordan alt dette kommer til å bli vet vi ikke enda, men samtlige av deltagere og hjelpere på leir legger seg i dag med store forventninger! 

Fint å være inne når det regner ute

Seks jenter i korridoren

Åpningen av Rødt show

Sang og dans på rødt show

 

Vil du dele dette med noen andre?