Minner som blir med hjem

Publisert: 10. august 2015

Ute i kano

Første dag hvor solen virkelig skinte over vårt vakre Frambuland! Formiddagen gikk sin gang hvor blå gruppe satte nye Framburekorder. Største gruppeklem som i Frambus historie, flest antall kaffekopper som ble drukket – vi er imponert!

Rød gruppe tok turen ned til Frambus egen kafe- ” I know you want coffee”. Der ble det servert nystekte vafler, brownies og selvfølgelig nytraktet kaffe fra den ultimate kaffemaskinen, Dolce Gusto. (ikke sponset) stemningen var loungete og god. Noen pratet, noen hadde private avtaler på dataen og noen spilte kortspill.

Før grønn gruppe serverte oss et suverent show med et relativt variert repertoar. Dialektquis, hentelek, leirfilm og vakker sang var blant de innslagene vi fikk oppleve. Tidligere på ettermiddagen var mange ikledd badetøyet og vi gikk samlet ned på Sletta. Med Atriet i ryggen og i det vi svinger ned mot Sletta, kommer de fineste sommerslagerne fra anlegget, sola varmer og tjernet glitrer. Til manges overraskelse er Sletta slettes ikke grønn, men fylt til randen av herlig hvit eng av den fineste skumsky. Kanonen skyter ut magiske skumperler. Noen er raskt ute, andre bruker litt tid på å vurdere om de skal kaste seg inn i drømmen. Det er litt rart, men samtidig noe veldig fint å være i skummet. Noen er så tøffe at de hopper rett i tjernet, andre bestemmer seg for å ta en båttur i det blikkstille vannet. Å bare være. Sola varmer på kroppen. Smil. Latter. Musikk. Vennskap. Lykke. Det er nettopp sånn det er å være på Frambu.

Etter det suverene grønne showet, var det tid for at hjelperne skulle gi noe tilbake. Sang, improteater, og live opptreden av Frambubugi.

Minnebøker. Minner som blir med hjem. En fantastisk leir oppsummert mellom to permer. Hilsner. Gamle og nye venner.

Nå legger vi oss. Og gruer oss litt til å reise hjem, men før vi sier hadet- og på gjensyn skal vi først nyte en bedre frokost med både juice og rundstykker. Kanskje en youghurt, noen kopper kaffe, og bare leve leirlivet  til siste slutt!

Nattaklemmer i fleng fra alle på leir 4!

Ute i kano

 

Boble-morro

Vil du dele dette med noen andre?