Onsdag 3. august: Nåtid

Publisert: 4. august 2016

Løft

Leir er Tusenfryd, disco, konserter, show og temadag. Men leir er også de små øyeblikkene. De som er aller finest i nåtid.

Kanskje ikke de første tingene vi forteller om når vi kommer hjem. Men de som når alt kommer til alt er de som betyr mest. Et blikk, en hånd på skulderen, et anerkjennende nikk. Det gjelder å huske de også.

Nuvel, siste vanlige dag på leir ble brukt godt. Blå gruppe hadde gruppas dag og tok turen ut i skogen, nærmere bestemt Sandbakken. Grønn gruppe hoppet i bassenget. Svart gruppe var på sletta og tok tråbåtene fatt på Sværsvann. Gul gruppe tok turen i tidsmaskinen – litt usikre på hvor de dro, men de så ganske skumle ut alle mann. Rød låste seg inne i Ramstadslottet for å forberede kveldens underholdning.
Leir-øyeblikkene raser forbi, men heldigvis kan de også foreviges – og på ettermiddagen gjorde vi nettopp det. Hele gjengen samlet til leirbildet.
Kl 20 stod rød gruppe for årets siste show på leir 3, et avslutningsshow verdig. Det ble sang, dans og konkurranser. Elektrisk!

Hilsen fra hele leir 3

Show

Show

Show

Show

Show

Tråbåt

Morro på sletta

Fisking fra brygga

 

Vampyr

Skummel kar

Morro på sletta

Vil du dele dette med noen andre?