Onsdag: Siste vanlige dag på leir

Publisert: 7. juli 2016

Gruppedag i bassenget

I dag var den siste ordinære dagen på leir, med vanlige aktiviteter i gruppene på formiddagen, felles aktivteter på sletta på ettermiddagen og siste show fra scenen på kvelden. Leir 1 går ubønnhørlig mot slutten.

Gul gruppe var på Frambu Beach, men ettersom solen var litt sen med å titte frem, var det kun de tøffeste svømmenymfene som tok seg en dukkert i tjernet. Resten holdt seg til tørre, landbaserte aktiviteter som kubb og sykling. Ikke at det var noe mindre gøy.

Grønn gruppe dukket også plutselig opp nede på sletta, iført artige kostymer. Der lagde de musikkvideo og så ut til å kose seg storveis med det.

I bassenget holdt svart gruppe til hele formiddagen, med svømming, vannpolo og generell plasking. SPA-et ble også flittig benyttet.

Oransje gruppe var på oppdrag på Fredsstien, og klarte å løse gåten de fikk av Lykkeline. De bar stolt frem den siste mystiske pokalen til kveldsmaten, til stor applaus fra resten av leiren.

Rød gruppe hadde gruppas dag, og brukte den på Frambu Kino, med bollebakst og annen kos.

Blå gruppe brukte hele formiddagen og deler av ettermiddagen til å spikre sammen leirens siste show.

Mens blå gruppe finslipte på showet, tittet solen frem og skyene blåste vekk, hvilket resulterte i en fantastisk ettermiddag på sletta. Det var få som ikke badet!

Dagen ble avsluttet med et skikkelig kvalitetsshow, med munnspillkonsert, dataquiz, Kims lek, selvskrevet sang og andre låter, dans og party, alt ledet av strålende konferansierer.

Nå gjenstår bare den store festdagen før leir 1 er over for denne gang. Stay tuned for rapport fra den i morgen!

Peace&Love fra hele Leir 1!
Underholdning

Underholdning

Sommer og bading på brygga

På brygga

Gruppedag i bassenget

Bading fra brygga

Bading

 

Vil du dele dette med noen andre?