Ønsker du å delta på helgesamling for familier som har mistet barn?

Publisert: 12. september 2022

En helg i året arrangerer Leve NÅ en samling på Frambu senter, for familier som har mistet barn som var i målgruppen til Leve NÅ.  Tilbudet inkluderer også familier som mistet barnet sitt etter fylte 18 år. Helgesamlingen starter fredag 11. november og varer til søndag 13. november 2022. Inntaket til helgesamlingen skjer fortløpende så lenge vi har ledige plasser. Vi anbefaler derfor at man søker i god tid. Høres dette ut som noe for dere, så les videre.

I løpet av disse tre dagene samlingen varer bor man på Frambu og får opphold og måltider dekket. Samlingen gir familien mulighet til å møte andre i samme situasjon og få kunnskap om sorgreaksjoner og mestringsstrategier. Det vil bli lagt vekt på informasjon, samtaler, fellesskap, aktiviteter og ro. Sorgen etter et dødsfall er noe som er felles i en familie, men hvordan reaksjonene er og hva som er vondt for den enkelte i familien kan være ulikt. Helgesamlingen er for foreldre, søsken og eventuelt andre nære personer.

På Leve NÅ sin nettside kan man lese mer om helgesamlingen, se programmet, praktisk informasjon og finne søknadsskjema. 

Ta gjerne kontakt med Leve NÅ på e-post: levenaa@frambu.no eller sentralbordet på telefon 64 85 60 00 dersom du lurer på noe.

 

Vil du dele dette med noen andre?