Pangavslutning på leir

Publisert: 13. juli 2018

Avslutningsfest

Tiden står både stille, samtidig som den beveger seg merkelig fort på Frambu. Dagene går unna i en fei, men samtidig sitter alle de unike øyeblikkene som støpt i minnet. Og plutselig var vi ved veis ende, og vi kan bare lure på hvor timene og dagene egentlig ble av. Les kort rapport fra siste dag på leir her.

Tiden går heldigvis raskest i godt lag og når man har det gøy sies det, så minnene vi til slutt sitter igjen med når vi endelig får summet oss etter disse to ukene er nok antakelig av det gode og evige slaget.

Dagen i dag har vært både kjedelig, magisk, trist, gøy og spennende.

Vi startet med å pakke og rydde på rommene etter frokost, for det er lurt å få unna den kjedelige delen først.

Etter middag og slapp time var det tid for den tradisjonsrike fotballkampen mellom hjelpere og deltakere, og som vanlig måtte dommeren slå hardt ned på tullet og den usportslige opptredenen til hjelperne. Det er ikke urimelig å anta at flere av hjelper-spillerne hadde latt seg inspirere litt for mye av enkelte brasilianske spillere under VM. Heldigvis spilte deltakerne glimrende fotball, og gruset hjelperne. Kampen endte 12-6 i favør deltakerne. Det er ingen tvil om at god sportsånd og ærlig spill varer lengst.

Etter grillmaten var det show i Ramstadslottet, og denne gangen var det hjelpernes tur til å underholde. Vi ble presentert vakker sang, stollek, beatboxing og dans. Deretter ble den store heksegryta rullet inn. Ved hjelp av tryllestavene vi har laget i løpet av leiren, og trylleformelen “Frambu Kadambru Sim Sala Bim”, ble de magiske artefaktene med et brak forvandlet til minnebøker og godteri, til stor jubel. Før kvelden var omme måtte vi selvfølgelig gå litt bananas til en Frambu-låt og to også.

Så da var vi her. Nesten ved veis ende. Tiden står igjen stille, roen har senket seg, og vi har lagt oss med viten om at vi kun har noen små timer igjen sammen i morgen før vi sier farvel for denne gang. Men for en leir det har vært! Heldigvis har vi minnebøker for å hjelpe oss til å se tilbake på disse dagene vi har vært på verdens mest magiske sted sammen, med noen av verdens mest magiske mennesker.

En siste nattahilsen fra hele Leir 1

Kanopadling

Gutt på brygga

Gruppebilde

Brygga

Båttur med kano og tråbåt

Forming

Vil du dele dette med noen andre?