Siste vanlige dag på leir!

Publisert: 2. august 2023

Siste vanlige dag på leir er over, men som alltid på Frambu, er ingen dager helt vanlige! 

Dagen startet med en nyhetssending i Ramstadslottet med en liten reportasje fra gårsdagen på Tusenfryd. Deretter gikk gruppene i gang med formiddagsaktiviteter. Rød gruppe hadde en rolig dag i bassenget, gul gruppe slappet av med film på «gruppas dag», blå gruppe gjorde seg klare til show og grønn gruppe filmet til en kreativ musikkvideo. 

På grunn av regnvær, ble fotballkampen mellom hjelperne og deltakerne avlyst. Isteden kjørte vi i gang en liten «Bli kjent-Bingo», hvor det var om å gjøre å finne en person som passet til de ulike påstandene på et bingoark. I en av rutene sto det «Jeg har vunnet en ekte OL-medalje», og plutselig innså vi at at vi hadde fått storfint besøk av OL-vinner Birk Ruud og kjæresten hans, Tonje. Ekstra stas var det da det viste seg at Birk hadde tatt med OL-medaljen sin fra Beijing 2022, og lot alle som ville få se, prøve og ta på den. Det ble i tillegg god tid til fotografering og autografskriving, og mange av deltakerne ble stående lenge for å snakke med besøket vårt.  

Etter kveldsmat var det tid for leirens siste show, nemlig blått show! De kunne by på pianospill, sketsj, ulike quizer og «grip mikrofonen». Alle taperne ble plassert bakerst i salen og samlet til en felles straff på slutten av showet, hvor samtlige ble spylt ned med en brannslange. 

Vi takker for nok en fin dag på leir, og Birk og Tonje for at dere kom på besøk og tok dere så god tid til å bli kjent med oss 🙂 

God hilsen fra leirledelsen! 

Vil du dele dette med noen andre?