Sommer, sol og topp stemning

Publisert: 6. juli 2018

Padling

Leirens andre ordinære dag er gjennomført, men hvor ordinær den egentlig er, er ganske relativt. Les kort rapport fra dagen her.

Torsdag startet med overskyet himmel, men Blå (gruppe) som skulle på sletta kunne smile fornøyd da formiddagsaktivitetene skulle starte, for da var himmelen igjen utelukkende blå (pun intended, som det heter). Solkremen og badetøyet var allerede klart, og kom til god nytte.

Solkrem måtte også Gul gruppe ha, som la ut på båttur til den andre siden av kjernet på Gruppas Dag.

Det samme gjaldt Rød gruppe, som dro på utflukt i nærmiljøet under den varme solen. Gruppa ble ikke bare bedre kjent på turen, de fant også en magisk flosshatt med en kaninbamse i.

Oransje gruppe var både ute og inne, høyt og lavt, for de spilte inn video. Vi gleder oss til å se resultatet!

I bassenget koste Svart gruppe seg hele formiddagen, med alt fra kortspill til vannpolo, og fikk også nyte en deilig saft-is på bassengkanten.

I etasjen over var det fullt trøkk hele dagen, formiddag som ettermiddag, for der øvde Grønn gruppe inn et forrykende show. Quiz, spørrelek og opptil flere fantastiske sang-innslag ble terpet på. På selve showet ble hele leiren til og med gitt en urpremiere av en selvskrevet låt om Frambu. Til stormende applaus og trampeklapp.

Vennskap er blitt tettere knyttet, brunfargen har begynt å få feste seg og det er nesten til enhver tid en eller flere grupper på vei ned til brygga for å bade en gang til. Lystig sommermusikk ligger som et bakteppe både her og der, og dansen sitter løst. Og flaks er det, for i morgen er det DiskoBall! Det blir rått!

Natta Frambu, takk for at du er her for oss <3

Bading fra brygga

Klar for fisking

Lek på sletta

Stupekonkurranse

Vil du dele dette med noen andre?