Søndag: Konsert, show og glitrende stemning på leir!

Publisert: 31. juli 2023

Søndag er ikke bare en hviledag på leir – vi hadde en dag stappfull av morsomme, spennende (og også avslappende) aktiviteter. Vi krysser av for enda en super dag på leir!

Grønn gruppe var i bassenget på formiddagen, og det var perfekt etter en lang disconatt kvelden før. Blå gruppe slappet også av og koste seg med film på gruppas dag. Gul gruppe har filmet til en musikkvideo som kommer til å bli ganske rå – og Rød gruppe brukte dagen til å forberede kveldens store høydepunkt: show! Nå er vi varme i trøya, og koser oss virkelig på leir. 

På ettermiddagen kom en god Frambu-kjenning på besøk. Stine hadde en fantastisk konsert i Ramstadslottet, og det var tydelig å se at både deltakere og hjelpere ble rørt av den fine musikken.

Dagen ble rundet av med et helt fantastisk rødt show! Vi kan nevne både dikt, sang, dans, håndverk og artige konkurranser. Tusen takk til Rød gruppe for en forrykende kveld.

Men leiren er ikke over. I morgen er ikke en hvilken som helst dag. Nå forbereder vi oss til morgendagens eventyr på Tusenfryd. Vi gleder oss masse!

.

Vil du dele dette med noen andre?