Søndag: Kreativitet og brev fra sjørøverkapteinen!

Publisert: 27. juni 2022

Nå begynner vi virkelig å bli varme i trøya på leir! Gangene på Frambu bobler av kreativitet, humor, godt humør og sommerglede. Det er sånn vi vil ha det her på leir!  

Rolig bading i bassenget, konsentrert perling i gangen, opphetede FIFA-kamper, fargerik ansiktsmaling, vakker sang og hoppende dansing. Alt har liksom fått en egen Frambu-følelse over seg. Det er ikke lenger like høy terskel for å hoppe ut i ting man ikke var så trygg på før. Deltagerne finner stadig nye felles interesser og aktiviteter de ønsker å gjøre sammen.  

Det temaet det kanskje ble snakket aller mest om i dag, var at vi fikk et brev fra sjørøverkapteinen som stjal kista vår den første dagen. I brevet skrev han at han kommer tilbake på tirsdag for å ta enda mer av sommerstemningen vår. Men vi skal prøve å få stoppet han! 

 Dagens show var et skikkelig høydepunkt! Svart gruppe stormet inn i Ramstadslottet til full jubel fra salen. De to dyktige konferansierene i fargerike bekledninger ledet oss gjennom en forestilling med Pride/Frambu-quiz, idrettskonkurranse, Blime-dans, vitser, sminke, og sang. Det siste sangnummeret var en helt fantastisk fremføring av Queens låt med teksten «Don’t stop me now, i’m having such a good time», og det var virkelig den følelsen hele svart gruppe ga oss i publikum. 

Vi ser tilbake på en svært minnerik helg, og gleder oss til å kjøre på med flere morsomme og spennende aktiviteter i morgen! 

Jente bader i bassenget Gutt holder stor badeleke over hodet i bassenget. Flere mennesker i bakgrunnen som bader.

To stykker i bassenget som ser opp mot kamera og smiler Tre personer i bassenget som holder fast i rekkverket til rampen

Sju stykker spiller ball i bassenget. En gutt hopper opp og kaster ballen. To personer utkledd som pirater

To personer står på scenen og smiler mot kamera Stor gruppe på scenen som danser med hendene i været

Fire personer ute på vannet i blå trå-båt. Ser mot land og vinker.  Ni personer sitter rundt et bord og maler. Ser mot kamera og smiler.  

 

Gjeng på ni personer sitter i en sofa og slapper av. Ser mot film på TVen.

 

Vil du dele dette med noen andre?