Søndag: Leirhilsen fra medisinstudent Line og sykepleier Malin

Publisert: 27. juli 2015

bordmiddag

Søndag. Hviledag. Butikkene er stengt, men på Frambu er det åpent hver dag. Og er det noe som må gjøres hver dag så er det akkurat det vi gjør!

I dag foregikk det omtrent slik:

08:00 Kontoret åpnet og vi tok i mot leirens morgenfugler til tidlig medisinutdeling.

09:00 Frokost. Det var stor ståhei da vi kom inn i matsalen med medisintrallen. Det er flere som skal ha medisiner og litt logistikk med utdelingen, men alle får til slutt sitt.

Så gikk dagen slik den vanligvis går: Paracet. Dosett. Plaster. En tåre her og en tåre der. Store smil som forsvinner nedover gangen. Korte samtaler og lange samtaler. Blir lappet sammen og klar for nye eventyr.

Det ble også tid til en runde rundt på de forskjellige gruppene til kafeen

  • Dramagruppa laget ”Frambutalenter” med et fryktinngytende, men overraskende positivt dommerpanel.
  • Fotogruppa ga følgende rapport i kveld: ”Fotogruppa var gøy. Vi tok bilder. ” ”Jeg var profesjonell fotomodell og paparazzi.”
  • Nede hos kunstgruppa malte de på lerret og tegnet. De vakreste verkene ble tryllet frem blant en gjeng som storkoste seg med musikk og gode samtaler til arbeidet.
  • I Ramstadslottet var det skikkelig liv. Der holdt nemlig musikkgruppa til. Trommer, trekkspill, gitar og sang samlet sammen i både solonummer og kor.
  • Til slutt var vi innom forfattergruppa. Stearinlys og te. Penn og papir. Filosofisk stemning som ga inspirasjon og sjelero til virkelig å få tankene ned på arket.

Da kvelden kom samlet vi oss i Ramstadslottet og alle fikk vist frem sine kulturelle prosjekter.

21:00: Dagens høydepunkt for oss. Kveldsmedisiner. På Frambu finnes det nemlig en helt spesiell kø, medisinkøen. I køen er det ordentlig ventefest, men klimakset kommer inne på kontoret vårt. Vi high-fiver over nye bekjentskap og venner, flørtehistoriene sitter løst og vi ler så vi nesten detter av stolene. Ikke rart køen blir lang…

Nå er det natta. I morgen er det endelig dags for TUSENFRYD. Det blir moro det.

Hilsen medisinstudent Line og sykepleier Malin

Avislesing

 

Kunst til verks

 

Applaus

 

Bordmiddag

 

Smil

 

Show

 

Gutt i bilde

 

Jente går i gangen

 

Gutt

 

Show

Vil du dele dette med noen andre?