Storslått fotballfest!

Publisert: 3. august 2017

Fotballgruppe

Onsdag var den siste vanlige dagen på Frambu Line, og tradisjonen tro ble den etterlengtede fotballkampen mellom hjelpere og deltakere arrangert på formiddagen. Etter fotballtreningsøkten dagen før møtte alle til frokost spente og klare for kamp. Det ingen av spillerne var klar over, var at dagens kamp ville bli alt annet en vanlig fotballkamp. 

Kort tid før avspark skimtet vi en buss rulle opp til hovedinngangen, og ut steg ingen ringere enn hele A-laget til Vålerenga! Vålerenga hadde sin fotballdebut på Frambu på leir i fjor, og etter å oppleve den genuine fotballgleden og sportsligheten som eksisterer blant oss her på Frambu kunne de ikke vente med komme tilbake for en rematch på Frambu Line. I ren ekstase beveget vi oss ned mot fotballbingen, der mannskapet vårt hadde æren av å utfordre noen av Norges beste fotballspillere på Frambu sin egen hjemmebane. Det ble raskt tydelig at Vålerenga hadde grådig undervurdert Frambus fotballtalenter, og etter 4 intense omganger sto stillingen 10-6 til Frambu Line! Etter en nær uvirkelig opplevelse ble mannskapet vårt utdelt autografer, og fikk mulighet til å bli kjent med Vålerenga-spillerne på tomannshånd. Stemningen etterpå var til å ta og føle på, og det er ingen tvil om at Vålerengas fanbase har fått noen nye medlemmer i dag.

Senere på kvelden fikk vårt mannskap servert et svært originalt og imponerende show fra rødt crew, med både sang, konkurranser og et minnerikt foredrag! Dagen i dag har virkelig fantastisk på alle tenkelige måter, og en perfekt markering av ankomsten til Frambu Lines siste destinasjon, nemlig Hawaii!

Det blir vanskelig å forlate dette skipet…

Bilde ved brygga

Tre deltakere

Ut i kano

Fottbaljubel

Jente i lilla

To jenter

MÅÅÅÅÅÅL til Frambu!

Autografglede

Vålerenga kommer på besøk


Meditasjon i vannet

Show

Vann på scenen

Scene-show

Pirater på scenen

Samlet gjeng

Sminking

Poker

Vil du dele dette med noen andre?