TEAMDAG – 60 GRADER NORD

Publisert: 21. juli 2018

Avslapning i sola

Vi har hatt en fullspekket temadag på sommerleir! Les mer her

Vi skifter retning og tar en annen vei på kartet med en annerledes dag på leir.

60 grader nord er turen hvor vi tester nye ting og utfordrer oss selv på en ny måte. I dag har lagene fulgt et løypekart med ulikt terreng. Vi har koblet av med yoga-post, vi har sett på utekino i lavvo, geocachet oss til nye punkter på kartet, brukt sansene for å føle oss frem og navigert oss via båt og walkietalkie for å løse et puslespill.

Lagene har kunnet sikre seg frikort og i frikortkonkurransen i dag vant alle lagene hvert sitt frikort, som betyr at hjelperne skal fra nå, vaske alle bordene i matsalen etter alle måltider, resten av leiren. Jubelen i matsalen når det ble annonsert var øredøvende.

En god og avkjølende dukkert i Sætertjern ble godt, før vi rundet av dagen med allsang under lanternene på Vidda mens vi spiste nystekte sveler helt til solen duppet ned bak tretoppene.

Som turleder finnes det ikke noe mer tilfredsstillende enn å se fem turlag som vandrer taktfast videre i harmoni, samarbeidet innad i lagene blir bare bedre og bedre og vi ser frem til nye GPS-punkter i morgen. Det hviskes allerede om bekledning på morgendagens fest, og siden stemningen er som den er ligger det an til å bli en av de beste festene noensinne.

Vi snakkes 🙂

 

Avslapning i sola

Glede i klatreveggen

Klatring i veggen

Squad

Gøy i veggen

Pause i skyggen

avslapning i skyggen

Leker i blinde

Meditasjon

Portrett gutt

Portrett jente

To gode venner

Gruppen i lavvo

Barneglede

Vil du dele dette med noen andre?