Tirsdag: Høykulturell dag på leir

Publisert: 6. juli 2016

Kreativ konsentrasjon

I dag var det en litt annerledes dag på Frambu. Det var Kulturkafé. De vanlige gruppene delte seg over flere nye grupper, basert på kulturell interesse. Det var korgruppe, dansegruppe, stompgruppe (rytme), litteraturgruppe og kunstgruppe.

Formiddagen ble brukt til nitidig øving innen de respektive kunstneriske fagene, hvilket resulterte i en fantastisk aften i Ramstadslottet. Mer om dette senere.

Etter slapp time stilte hele leiren opp for leirbilder og gruppebilder, og i etterkant var det sletta som gjaldt. De vante sommeraktivitetene var i fokus, og det ble hoppet fra brygga, spilt kubb, fisket og padlet i kano. Solen viste seg også, og ettermiddagen ble rett og slett helt knall.

Etter kveldsmaten var den røde løperen rullet ut, og leiren stimet mot Ramstadslottet i sin fineste bekledning. Her ble alle sluset gjennom en liten photo session på vei inn, der det var hvite duker på bordene og Tsjaikovsky lavt på høytalerne i bakgrunnen. Den høykulturelle og tradisjonsrike Kulturkaféen var i gang.

Med glimrende ledelse av to veltalende og morsomme unge herrer, ble de ulike gruppene kalt til scenen etter tur for å vise frem sine innslag. Vi ble servert flott sang, rått bra koreografert dans, et dundrende tøft rytmeshow, et vakkert kunstinnslag og imponerende gode litterære fremvisninger. Det hele var overveldende bra. Og midt i mellom alle innslagene fikk vi også tid til å nyte kaker, muffins og noe god leskende brus.

I morgen er det siste vanlige dag på leir, og for en dag det blir!

Nattaklem fra oss på Leir 1!

Underholdning

Underholdning

Kveldens konferansierer

Kanopadling

Fotomodeller

Fotomodeller

Fisketur

Vil du dele dette med noen andre?