Tirsdag: Siste dag på leir.

Publisert: 10. august 2022

To kvinnlige leirdeltagere lager en hjerteform med hendene sine

Plutselig var siste dagen på leir her – litt for fort og litt for tidlig for mange. Det er liten tvil om at det er mye blandede følelser i omløp.

Dagen startet med at hele leiren samlet seg for leir- og gruppebilder nede på Sletta, etterfulgt av en rolig formiddag med diverse aktiviteter. Noen badet, andre var ute i båt, mens enkelte prøvde SUP-brett. Det var deilig leirstemning med latter, smil og trekkspillmusikk i sola.

På ettermiddagen fikk vi besøk fra Bordtennisforbundet som hadde kurs i gymsalen, og mange ble fascinert av hvor dyktige de var. En del valgte å klatre, mens noen ville se film og ha en rolig ettermiddag etter en uke med mange inntrykk og erfaringer.

Kvelden ble avsluttet i Ramstadslottet med dempet belysning, lyslenker og peis på storskjerm. Det var en koselig atmosfære, der alle satt i gruppene sine og minglet. Det ble arrangert hjelperunderholdning med blant annet sang- og musikkinnslag, og det hele endte i et artig ballettinnslag, som fikk mange til å trekke på smilebåndet. Deretter ble det utdelt minnepermer og resten av kvelden bestod av å skrive hilsener til hverandre og mimre tilbake til uka som har vært.

Det er trist at vi skal si hadet til alle de flotte deltakerne våre i morgen, men vi skal leve lenge på alle de gode øyeblikkene vi har sammen her i Framibien.

Takk for en fantastisk leir!

Hilsen leirlederne 🙂

 

Gruppebilde av leirdeltagerne og assistentene deres fra Grønn gruppe

En gruppe leirdeltagere og assistentene deres gjør seg klare for å padle i kano

En gruppe leirdeltagere og assistentene deres hilser til fotografen før de padler i kano

En kvinnelig leirdeltager smiler mens hun bader i Setertjern

Vil du dele dette med noen andre?