Tirsdag: Solskinnsdag

Publisert: 19. juli 2023

To jenter svømmer i Sætertjern

I dag har vært en skikkelig solskinnsdag i Frambuparadiset vårt! Vi nærmer oss slutten av leir, og nyter dagene til det fulle for å skape så mye magi som mulig.  

Lilla har kost seg og slappet av i basseng i dag og Hvit har klatret til topps i klatreveggen og spilt inn musikkvideo! Turkis har kost seg på sletta med både båter, bading og sup og fikk selskap av Oransje som valgte sol og sletta til gruppas dag. Helt nydelig! Rosa brukte formiddagen på å forberede show!  

Etter middag var det tid for leirbilde! Og det ble et bilde proppfullt av fantastiske, vakre og unike mennesker. Etterpå var det konsert med 2 talentfulle ansatte på leir, som selvfølgelig førte til allsang og nok et magisk Frambuminne. Under konserten begynte det å regne, men det stoppet ikke oss. Vi sto i det, og plutselig tittet solen fram igjen!  

På kvelden var vi klare for leir 2 sitt aller siste show – ROSA! Der var det full fest med danseshow, vakre sanger og god stemning hele veien. Det kunne ikke vært en bedre avslutning på enda en perfekt dag i paradiset.  

Noen tester supbrett på tjernet

To tråkkebåter fylt med glade mennesker

En som slapper av i gynge på sletta

En gjeng som slapper av og ser på de som klatrer i veggen

To glade damer på sletta 

Danseshow 

Vil du dele dette med noen andre?