Tirsdag: Vi fikk sommerstemningen tilbake!

Publisert: 29. juni 2022

Gjeng med glade deltagere som skal inn på disco

Vi klarte det! Vi fikk tilbake kista vår med sommerstemningen! Og det på leirens kanskje mest magiske og sommerlige dag.

Det startet rolig. Vi brukte formiddagen på å pakke bagger, rydde litt, og henge rundt i gangene på Frambu som vi nå har blitt så godt kjent med. Alle på leir laget seg også ID-kort til kveldens disco, og vi begynte å kjenne spenningen boble i magen.

Når solen begynte å stråle etter slapp time dro hele leiren ut for å nyte sol, vannpistolspruting, ballspill, såpebobler og musikk. Så var det hjelpernes tur til å holde et show for deltagerne, for å gi litt tilbake etter all den fantastiske underholdningen og energien de har gitt til oss på sine show.

Slutten av hjelpershowet ble en dramatisk affære! Kaptein Steinbitt og hans pirater kom tråkkende opp på stranden i en tråbåt, og de hadde med seg kista vår! Etter å ha bombardert sjørøverne med vannballonger overga de seg, og kapteinen innrømmet at han hadde tatt kista fordi han var misunnelig på oss, og bare skulle ønske at han kunne være med på leiren med oss. Deretter åpnet han kista, og det viste seg at den faktisk var full av sommerstemning! Sommerstemning i form av minnebøker til alle deltagerne, med bilder fra vår herlige uke her på leir.

Den påfølgende discoen ble årets råeste fest! Vi danset til langt over leggetid, og smilene skinte om kapp med discokula og glowsticksene.

Tusen takk til alle hjelpere og deltagere for å ha gjort denne uka til det beste COMEBACKET frambuleir kunne ønsket seg. Vi greide det sammen!

To personer i dumphuske på plenen

Glad jente sitter på huska

Gutt spiller Uno i solskinn

Glade mennesker på sletta. Gutt peker på kamera med vannpistol.

Leirleder sitter inne i dukkehus og blir kastet våt svamp på.

Gutt i rullestol med vannpistol

To deltagere sitter i en bil og later som om de kjører

Sjørøverkapteinen kom med stor kiste

Fire glade deltagere på diskotek. Holder rundt hverandre og ser mot kamera.

To glade gutter med glowsticks på disco

To jenter danser sammen på disco

Oversiktsbilde fra diskoteket. Mange mennesker som danser i mørket.

Vil du dele dette med noen andre?