Torsdag 28. juli – Magi!

Publisert: 29. juli 2016

Sol på brygga

Trylling og magi handler om å skape illusjoner, om å overraske og å forrykke vår oppfatning av hvordan verden rundt oss fungerer i et lite øyeblikk. På leir skjer det litt magi hver eneste dag. Det kan være at man tør å prøve noe man ikke turte i går, i det et nytt vennskap dannes eller rett og slett når man vinner i UNO. Leirmagien gjør at det vi her kaller «vanlige dager» er alt annet enn vanlige. Men i dag var altså første vanlige dag på leir.

Tidsmaskinen må holdes varm gjennom hele reisen, og det var det Blå gruppe som fikk i oppgave å sørge for. Grønn gruppe tok turen ned på sletta for å teste badetemperaturen, mens Rød gruppe fikk bassenget for seg selv. Svart hadde gruppas dag og fikk i oppdrag å følge QR koder.

Og innimellom det hele skinner de fortryllende stundene igjennom. Men i dag har leir faktisk vært litt ekstra magisk, fordi Alexander Haugaas har kommet og tryllet for oss. Han har vist oss at ting er ikke alltid slik det ser ut til, og overraskelser kan dukke opp i det du minst venter det. Og at man kan komme ganske lang om man har litt humor.

Kl 20 inviterte Gul gruppe til årets første show på leir 3, og for et show det ble. Sang og dans, konkurranse, Zumba, catwalk og film. Det hele ble rammet inn av en stødig konferansier og en erfaren tekniker. Drysset med tryllepulver.

Alle dagens magiske øyeblikk og tryllekunster pakker vi med oss i bagasjen til reisen videre.

Hilsen
Rasmus, Thea, Fredrik og Torbjørn

Planke på padlebrett

To gutter på brettet

Venner i bassenget

Sol på brygga

Show på scenen

På scenen

På scenen

Gjeng i tråbåt

Vil du dele dette med noen andre?