Torsdag: For en dag!

Publisert: 26. juni 2015

Tre glade jenter

Det er ingen tvil: Vi storkoser oss på leir! Se rapport og bilder fra dagens aktiviteter her.

Ut på tur – Aldri sur. I dag var det gul gruppe som var ute. Det gikk lengre om langt og da de endelig kom frem, kunne de ikke bli altfor lenge for der var myggen. På turen tilbake fant de noe som skinte i sivet. Og jammen så var det en flaskepost med et nytt brev fra den etter hvert så myteomspunnede  herr eller fru J.

Grønn gruppe tok turen på Frambu Beach. Med ulike sommeraktiviteter koste de seg ute med tropiske rytmer fra musikkanlegget.

Blå gruppe hadde booket seg inn på Tropicana SPA og resort for en liten stund.  Med ulike behandlinger og avslapning i både kulde- og varmtvannsbasseng.

I aktivitetssalen viste oransje sin kreativitet da de bygde flåte. En nydelig sådan. Med kanon, flagg og seil er de klare for ferd i tropiske, fremmede farvann.

Rundt på Frambu koste svart gruppe seg med gruppas dag. Med besøk i lavvoen, hinderløype og fotball var stemningen høy og god.

Klokken 19:34 var alt klart. Rød gruppe sto spente og klare. Og de kunne presentere et show med meget varierende repertoar. Med sang og dans, quiz og hundeshow. Applausen sto i taket fra ende til annen!

Nå legger vi oss. Vi må lade opp til ett av leirens høydepunkter, som skjer i morgen kveld. D I S K O. Og ja, Disko med K.

Nattahilsen fra leirledelsen
Adeleide og Lars, Camilla og Andreas Emil

Samling

Sang

Ute

Glad gutt

To glade jenter

Gøy i bassenget

Show

Vil du dele dette med noen andre?