Torsdag: Leirhilsen fra Josefine

Publisert: 31. juli 2015

Boble-fest

Siste dag på leir. Det nærmer seg slutten nå. For denne gang!

Som vanlig var dagen full av aktivitet fra vi ble vekket kl 08.00 til nå, sent på kveld.

Vi startet med det minst morsomme, pakking og rydding. Ikke særlig gøy, men det var deilig å få krysset det av på lista. Videre var det tid for leir- og gruppebilder. Dette var heller ikke dagens høydepunkt, men nok en ting det var viktig å få gjort.

Etter dette var det tid for å samles i Ramstadslottet, det var nemlig klart for filmvisning. Alle gruppene har jobbet med hardt med filmene sine, og det var lett å se. Vi fikk se alt fra Paradise Hotel og James Bond til musikkvideoer. Felles for dem alle var at de var veldig bra!

Etter filmene var det åpen mikrofon. Der alle som ville fikk komme opp på scenen og si noen ord. Det ble noen tårevåte, men veldig fine taler.

Så var det duket for den årlige fotballkampen. Med hjelperlaget på den ene siden og deltagerne på den andre. Det ble en spennende kamp, men nok en gang trakk deltagerlaget det lengste strået.

Seieren ble feiret med SKUMPARTY! Dagens høydepunkt, uten tvil. De aller fleste var en tur innom skummet (enten de ville det eller ikke). Med god musikk, skum og godt humør kunne vi blitt der til i morgen. Men det var en siste ting som gjensto: Minnebøker. En av de aller koseligste tradisjonene på leir. Å skrive hilsener til hverandre. På tvers av grupper har jeg skrevet til alle de nye vennene jeg har fått på leir!

Det er noe helt spesielt med Frambu. Her er alt tilrettelagt uten at jeg føler meg til bry. Og jeg føler meg alltid selvstendig. Uansett hva du er hjemme, kan du være hva du vil på Frambu
Jeg føler meg alltid så velkommen og ønsket. På Frambu betyr forskjellene mellom oss mindre enn ellers.

Hilsen Josefine

Boblejente

 

Boblegutt

 

Boble-fest

 

Boblejente

 

Boblefest

 

Boble-gutt

 

Tre venner

 

Show

 

Bobler over

Vil du dele dette med noen andre?