Torsdag: Leirhilsen fra sjefskokken

Publisert: 24. juli 2015

Iskrem i sola

Da var sommerens tredje leir i gang for fullt, og planlegging og forberedelsene som begynte på nyåret skal nå bli satt på prøve.

Det går med MYE mat til de sultne ungdommene, og det er store kvanta som er bestilt på forhånd. 300 liter juice, 90 stk pizza, 600 brus, 1100 pølser, 340 pannekaker og 600 Lollipop-is står klar i kjøl og frys. For ikke å snakke om de 200 brødene kjøkkenet har bakt.

Kl 0900 åpnes dørene til matsalen og 50 trøtte ansikter setter seg til bords. Før maten går aktivitetslederne gjennom dagens aktiviteter. Gul gruppe skal visst lage film, mens rød gruppe skal ta turen i bassenget. Blå gruppe skal til Bobleland på sletta, med muligheter for bading, båt og spill. Inne på kjøkkenet igjen hører jeg grønn gruppe juble for at de skal få stå for det første showet.

Svart gruppe har gruppas dag, og er ikke å se i spisesalen til lunsj. De har nemlig tatt med seg piknikkurven for å kunne nyte lunsjen ute i finværet.

Da har det gått bra i dag også. Det blir overraskende lite plunder og heft med tanke på at det er så mange hensyn som skal tas. En kjøkkenvegg dedikert til skjemaer og lister, og flinke folk på kjøkkenet gjør det mulig.

Også på kjøkkenet syder det under leir, for å si det sånn.

Hilsen sjefskokken

Gutt med is

Skyting

Gutt

I bassenget

Deltaker

Tre jenter
Pokal

Vil du dele dette med noen andre?