Torsdag: Peace & Love

Publisert: 8. juli 2016

Siste dag

Siste dag på leir er over. Og for en dag det ble! Den begynte litt grått, både ute og inne. Ute var det skyene sin skyld, inne var det vissheten om at man snart skal hjem som kastet skygger.

Etter frokost var det pakking som sto på agendaen. Da ble det veldig tydelig for mange at leiren snart er over. Men etter lunsj og slapp time var det heldigvis tid for en ny gullrekke med begivenheter. Stemningen var lettere og solen hadde dukket frem.

Først ut var fotballkamp mellom hjelpere og deltakere. Mye sto på spill og alle ga sitt beste, men dessverre måtte hjelperne se seg slått av et fantastisk deltakerlag fullt av pågangsmot.

Etter en forfriskende dusj samlet alle seg i atriet, hvor det var duket for grillfest i ettermiddagssolen. Med grillos i luften, sol i øynene og sommerens hit på anlegget, ble dette en skikkelig, real sommergrillfest!

Etter at pølser og burgere var fortært, gikk vi sammen inn i Ramstadslottet for å se de rå musikkvideoene som har blitt produsert av gruppene de siste to ukene. Her var det mye gull, og mange gode skuespillerprestasjoner. Virkelig.

Så var det hjelperne sin tur til å gi noe tilbake til deltakerne. Med film og sanginnslag ble det både morsomt og utrolig fint.

Så var det duket for kveldens høydepunkt: Beach party!

Sletta var dekorert som strand i syden, og deilig sommermusikk runget fra anlegget. Med palmesus, lanterner og kveldsol i de fineste fargene nøt vi stunden sammen. Nederst på stranden sto det en kasse. En hvit en. Med en rosa post-it lapp på: ” Tusen takk for hjelpen. Nå er vi fri.” I det leiren samlet seg rundt den, oppdaget noen en skikkelse som danset på motsatt side av tjernet. Var det selveste Lykkeline? Før vi visste ordet av det var skikkelsen forsvunnet og fokuset ble igjen rettet mot kassen på stranden. Da vi åpnet den, var den full av gaver til alle. Minnebøker, såpebobler og godteposer ble delt ut. Minnebøkene ble flittig bladd i og hilsener ble skrevet.

Vi avsluttet en fantastisk dag med skikkelig kveldsfest i Ramstadslottet.

Nå sover vi på gode opplevelser fra leir. Nå sover vi godt.

Peace& Love
fra Leir 1
<3

Slettesamling

Sletteaktivitet

Samling på sletta

Minnebok

Avslutningsfest

Her kan du se og høre glimt fra stemningen på avslutningsfesten:

Vil du dele dette med noen andre?