Torsdag : Siste kveld på leir

Publisert: 3. juli 2015

Ute-disco

Vi har hatt en helt urolig dag sammen! I morgen er det hjemreise, før det er det viktig å sette et skikkelig punktum. Det har vi gjort i dag.

Den litt kjedelige biten, hvor vi måtte pakke og rydde litt før noen prøvde seg i klatreveggen, noen tok en dukkert og noen spilte litt i solen.

Klokken 16:00 var det duket for et knallhardt oppgjør. Fotball. Hjelperne mot deltakerne. Hjelperne tapte så det sang etter.

Da kvelden nærmet seg og vi hadde spist et bedre grillmåltid var alle samlet i Ramstadslottet. Litt underholdning fra hjelperne før aktivitetslederne fortalte om en flaskepost de hadde funnet. Med et kart. Vi hadde målet foran oss.

Vi gikk samlet med alle flåtene gruppene har bygget gjennom leir. Ble møtt av tropiske rytmer. Fakler. Blomster i alle farger. Palmer. Sus og dus. Varmt. Vi var kommet til Frambudis. Johnny som har sendt oss flaskepost var også tilstede.

Som takk for at vi hadde funnet ham fikk vi minnebøker og godteposer. Danset. Drakk litt slush. Da solen hadde gått ned, fortsatte vi festen i gangene.

Nå sover vi søtt. Kanskje ikke helt klare for å reise fra vårt tropiske paradis.
Ute-disco

Utemorro

Aloha

Samling ute

Samling ute

Parade

På banen

På banen

Ballspill

Klatring

Fra brygga

Vil du dele dette med noen andre?