Turen går videre

Publisert: 20. juli 2018

Sletta

Turen på 60 grader nord går taktfast videre. Faktisk er turen så fin at vi glemmer litt å gi turrapport! Her kommer ihvertfall en kort en:

Gult lag fikk feiret bursdag i bassenget, og dagens bursdagskake var en iskald lollipop.

Rødt lag var langt ute på vidda og fikk både testet det våte element med båter og bading, men også fjong crocket-spilling og badminton.

Blått lag hadde Lagtur og kom seg helt til andre siden av tjernet og løste gåter som selv vedkommende som skriver dette ikke har klart å løse ennå.

Svart filmet ekspedisjonsvideo og ryktene skal ha det til at det blir en blanding av tur og skrekk og gru, så vi gleder oss veldig til å se åssen det blir løst.

Grønt lag lot laget sitt skinne og brukte hele dagen til å sy sammen en utmerket forestilling som blant annet inneholdt: Sang, omvisning på Frambu i videoform, gitarspill, quiz og linedance.

På ettermiddagen flyttet HELE turfølget seg ut på vidda og vi har nesten ikke sett så mange badere som det var den ettermiddagen.

Vi har det skikkelig fint på tur, det er skikkelig varmt (så vi smører og drikker og søker til skyggen), og vi ser frem mot nye destinasjoner og nye fantastiske turdager!

Sees i morgen 🙂

Jente på sletta

Gitar og sang

Sang

Sang

Dikt

Tråbåt

Brygga bader

Slapper av i atriet

Mann i sletta

Vil du dele dette med noen andre?