Vi lever i nuet!

Publisert: 22. juli 2022

Første natt er gjennomført på Frambufestivalen. Øynene åpnes på morgenen, tenner pusses, frokost spises, dag 2 er i gang. 

Nå ligger det en følelse i luften. En følelse av at hver dag kommer til å bringe samhold og latter. En følelse av at store opplevelser venter rundt neste sving. For når man har det bra på Frambufestivalen, forsterkes alle inntrykk. En sang er enda vakrere. Et bad er ekstra forfriskende. En is smaker enda bedre. En klem er ekstra god.  

Og denne dagen var proppfull av gode opplevelser. På dagtid var alle gruppene rundt omkring på Frambu. Festivalen tilbød musikkvideo, basseng, SUP-brett, og muligheten til å gå rundt Julitreet. Vi fikk også besøk av en herlig duo fra Norges bordtennisforbund som ga flere av deltagerne et fantastisk bordtenniskurs. 

Hvordan klarer man å fylle hovedscenen i Ramstadslottet breddfull med dans, glede og musikk? Jo – ved å få oppleve en konsert med selveste artisten Myra! Hun kommer rett fra Hver gang vi møtes og Stjernekamp til Frambufestivalen. Og hun satte virkelig fyr på scenen! 

Oransje gruppe entret scenen på kveldstid, og fortsatte der Myra slapp. Med vanvittig energi og sceneglede lot de oss oppleve hvordan man lager show på Frambufestivalen! Å sitte i publikum på Oransje show ga en følelse av at man ikke ville være noe annet sted enn her og nå.  

Nå skal vi bare lene oss tilbake og ta en dag av gangen. Fordi det er da festivallivet er finest.  

.

Vil du dele dette med noen andre?