Vil du jobbe som hjelper på leir i sommer?

Publisert: 8. januar 2019

Vil du jobbe som hjelper på leir i sommer?

Er du over 18 år og interessert i arbeid med barn og unge? Da anbefaler vi deg å bli hjelper på Frambuleir. Vi garanterer deg utfordrende oppgaver og en engasjerende, sosial og givende opplevelse. Søknadsfrist er 15. februar 2019.

 

Hva er Frambuleir?
Hver sommer arrangerer Frambu helt spesielle kurs for barn, unge og voksne med sjeldne diagnoser. Disse kalles Frambuleir. Hver leir varer i 12 dager og har ca 50 deltakere. Her får deltakerne møte andre som er i samme situasjon, utveksle erfaringer og knytte sosiale nettverk. Det legges også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter. Leirene drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere.

Se video fra en tidligere leir her

Sommeren 2019 arrangerer Frambu følgende leire:

  • Frambuleir 1: 3.-13. juli – for barn mellom 12 og 16 år
  • Frambuleir 2: 17.-27. juli – for ungdom mellom 18 og 30 år
  • Frambuleir 3: 31. juli – 10. august – for ungdom mellom 14 og 20 år

NB: Hjelperne starter arbeidet dagen før for opplæring og forberedelser

Hva går jobben ut på?
Hjelpernes arbeidsdager er spennende og varierte, men også krevende og lange. Det blir gitt opplæring og oppfølging og alle jobber etter et oppsatt vaktsystem med innlagte pauser og fridager. Alle over 18 år er velkomne til å søke.

Mer informasjon og søknadsskjema finnes på www.frambuleir.no.

Spørsmål kan rettes til Karsten R. Barton på e-post til krb@frambu.no. Generelle spørsmål om leirene kan rettes til Åse-Mette Jamtli på e-post til amj@frambu.no eller på telefon 64 85 60 00.

Vil du dele dette med noen andre?