Vil du være med på Fjellcamp i høst?

Publisert: 18. mars 2021

Bilde av Rondeheim

Stiftelsen Frambu og Frambus venner inviterer til fjellcamp på Rondeheim fra 16. til 20. august. Alle med en sjelden diagnose mellom 18 og 45 år er velkommen til å søke. Søknadsfrist er 15. april.

OBS: Det er usikre tider for sosiale arrangementer, og det er fortsatt usikkert om vi får gjennomført campen etter planen. Vi håper og tror vaksineringen vil gjøre det mulig å gjennomføre, men vil ikke bestemme helt sikkert om det blir noe av eller ikke før 1. juni.

Hva er fjellcamp?
På fjellcamp har vi fem dager sammen på Rondeheim ved Høvringen i Rondane. Vi klatrer i fjellet og går på tur. Kjører med hund. Vi tar zipline over fossen. Vi hjelper hverandre til å få til ting som kan være vanskelig alene. Vi rir på hest og padler i kano. Sykler. Fisker i elva. Lager bål. Hviler i hengekøyer. Hver kveld møtes vi i peisestua for å slappe av og spille spill eller liknende og gå gjennom hva vi skal gjøre dagen etter.

Hva koster det å være med?
Fjellcamp gjennomføres med støtte fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet og Frambus venner. Egenandelen er derfor bare kr 1000 pr deltaker.

Les mer om fjellcamp og hvordan du kan melde deg på her

.

Vil du dele dette med noen andre?