Wow for en dag!

Publisert: 7. august 2015

Tomler opp

Lette dråper fra himmelen trommet på taket til Frambu da vi våknet i dag tidlig. Samtlige hadde en liten bønn om at det måtte gi seg da vi skulle på en stor utflukt. Nemmelig OSLO BY! Noen gledet seg til å spise biff, andre gledet seg til å shoppe, kanskje et nytt antrekk til festmiddag og disko i morgen?

Vi kom oss av gårde og da vi ankom hovedstaden var det deltakere over hele byen.  Regnet hadde gitt seg og la man godvilja til var det helt klart noen solstråler som trengte seg gjennom skydekket.

Leirledelsen var stasjonert på Kontraskjæret, og siden ikke alle vet hvor det er, så kan vi fortelle at det er gressplenen ves Akershus festning, ned MOT Aker Brygge. Det var ikke mange som tok turen dit, før mot slutten av dagen, noe som tyder på at mange storkoste seg i dag!

Da alle hadde satt seg i bussene sprakk det helt opp og da vi var tilbake på Frambu var det grilling (for de som orket å spise litt til). Filmer og kos var resten av programmet i dag. Nå tar vi kvelden for i morgen skal vi ha en høytidelig festdag!

Stay tuned!

Slengkyss fra hele leir 4!

Glis

Tomler opp

Vil du dele dette med noen andre?