1Ung jente med 16p11.2 delesjon

Digitalt kurs: 16p11.2 delesjon

Digitalt tilbud i stedet for kurs på Frambu

Etter råd fra Folkehelseinstituttet om risiko for smitte på reise og ved samlinger, har vi besluttet å endre dette fysiske kurset til et digitalt kurs. 
Smittevern i forbindelse med covid-19 gjør at vi akkurat nå ikke kan ha fysisk deltakelse på Frambu, og kurset vil i stedet gjennomføres som et digitalt tilbud. Alle som har søkt om plass på kurset vil bli kontaktet på e-post, og får mulighet til å delta på dette digitale kurset.

Målgruppe

Vi inviterer til kurs for personer i alle aldre med diagnosen 16p11.2 delesjon, deres familier og tjenesteytere.

Det digitale tilbudet er åpent også for tjenesteytere som jobber med personer med diagnosen, uavhengig av om familien deltar digitalt eller ikke. Har du ikke søkt, men ønsker å delta, send inn søknadsskjema via Digipost til Stiftelsen Frambu snarest. Søknadsfrist for tjenesteytere er 25. januar 2022. 

Mål for kurset

I løpet av de tre dagene det digitale kurset varer, ønsker vi å styrke deltakernes kunnskap om 16p11.2 delesjon og ha fokus på det å leve med diagnosen. Se programmet for nærmere detaljer om tider og innhold.

Hva trenger jeg å vite om kurs på Frambu?

På denne siden vil du finne praktisk informasjon om kurs, reise og økonomi, samt bilder og video fra tidligere kurs på Frambu.
NB! Det er mulig for foresatte å søke om opplæringspenger også ved digitalt kurs. Ta kontakt med Eva Løvdahl dersom du ønsker å søke om opplæringspenger for dette kurset. E-post: kurs@frambu.no


.
Her finner du direktesendingen av kurset:
.
.
Her finner du chatten til kurset:
.

.