16p11.2 duplikasjon

Hvem er kurset for?

Vi inviterer til et femdagers kurs (mandag til fredag) for personer i alle aldre med 16p11.2 duplikasjon, samt deres familier og tjenesteytere.

 

Vil du følge direkte strømming av forelesningene til Dr. Ian Tully og Dr. Samuel JRA Chawner denne uken?

Denne uken vil to av forelesningene strømmes slik at et større publikum kan få muligheten til å delta. Begge forelesningene holdes på engelsk, og står markert med to ** i programmet. For å delta, klikker du på lenken under litt før forelesningene starter. Deltakelse er gratis.
Den første forelesningen er på tirsdag 25. april, den andre er onsdag 26. april. Dette er forelesningene:

  • Tirsdag kl. 10.15 til 11.00: Medisinsk informasjon om 16p11.2 duplikasjon ved Dr. Ian Tully, Cardiff and Vale University Health board -Medical genetics. (Forelesningen er på engelsk)
  • Onsdag kl. 13.15 til 15.00 (pause ca. 14.00-14.15) Forskning ved 16p11.2 duplikasjon ved Dr. Samuel JRA Chawner, Centre for Neuropsychiatric Genetics and Genomics, Cardiff University. (Forelesningen er på engelsk)
Her finner du lenken til strømming av de to forelesningene.

 

Hva ønsker vi med dette kurset?

I løpet av dette kurset ønsker vi å styrke deltakernes kunnskap om 16p11.2 duplikasjon, og det å leve med diagnosen. Vi vil ta opp ulike temaer som er relevant for diagnosen, både gjennom forelesninger og i mindre grupper. Vi ønsker også at deltakerne skal bli kjent med andre i liknende situasjon, og få mulighet til å utveksle erfaringer med hverandre.

Det er første gang vi tilbyr et diagnosespesifikt kurs til denne målgruppen. Frambu ønsker i tillegg å benytte kurset til å samle mer informasjon om diagnosen og gjøre denne kunnskapen tilgjengelig på vår nettside.

På ettermiddag- og kveldstid er det anledning til å bli med på varierte aktiviteter og opplevelser inne og ute på Frambu. Se programmet for nærmere detaljer om innhold og tider.
Program for skole/barnehage og kveldstilbudet vil dere få når dere kommer til Frambu. Du kan lese mer om vår skole/barnehage i lenken om praktisk informasjon lenger ned på denne siden.

 

 

Hva trenger jeg å vite om kurs på Frambu?

Kurs på Frambu er gratis for familiene, man bor på Frambu og får måltider servert i vår spisesal.

Her kan du finne mer praktisk informasjon om kurs, reise og økonomi, samt bilder og video fra tidligere kurs på Frambu.

Tjenesteytere som ønsker å delta, finner mer informasjon i eget søknadsskjema på denne siden.
Forelesninger merket med * i programmet er åpne for tjenesteytere.

 

Se video fra kurset (krever passord)