16p11.2 duplikasjon

Hvem er kurset for?

Vi inviterer til et femdagers kurs (mandag til fredag) for personer i alle aldre med 16p11.2 duplikasjon, samt deres familier og tjenesteytere.

Hva ønsker vi med dette kurset?

I løpet av dette kurset ønsker vi å styrke deltakernes kunnskap om 16p11.2 duplikasjon, og det å leve med diagnosen. Vi vil ta opp ulike temaer som er relevant for diagnosen, både gjennom forelesninger og i mindre grupper. Vi ønsker også at deltakerne skal bli kjent med andre i liknende situasjon, og få mulighet til å utveksle erfaringer med hverandre.

Det er første gang vi tilbyr et diagnosespesifikt kurs til denne målgruppen. Frambu ønsker i tillegg å benytte kurset til å samle mer informasjon om diagnosen og gjøre denne kunnskapen tilgjengelig på vår nettside.

På ettermiddag- og kveldstid er det anledning til å bli med på varierte aktiviteter og opplevelser inne og ute på Frambu. Se programmet for nærmere detaljer om innhold og tider.
Program for skole/barnehage og kveldstilbudet vil dere få når dere kommer til Frambu. Du kan lese mer om vår skole/barnehage i lenken om praktisk informasjon lenger ned på denne siden.

Hva trenger jeg å vite om kurs på Frambu?

Kurs på Frambu er gratis for familiene, man bor på Frambu og får måltider servert i vår spisesal.

Her kan du finne mer praktisk informasjon om kurs, reise og økonomi, samt bilder og video fra tidligere kurs på Frambu.

Tjenesteytere som ønsker å delta, finner mer informasjon i eget søknadsskjema på denne siden.
Forelesninger merket med * i programmet er åpne for tjenesteytere.