Arvelig ataksi og arvelig spastisk paraparese (HSP) 18+

Hvem er kurset for?

Denne uken holder Frambu et tredagers kurs for voksne (18+) med arvelig ataksi eller arvelig spastisk paraparese (HSP).
Programmet er rettet mot personer med en av diagnosene, men deltakerne kan søke om å ha med seg en voksen pårørende, partner eller ledsager/assistent dersom det er behov for det.

Hva ønsker vi med kurset?

Gjennom forelesninger og samtaler ønsker vi å styrke deltakernes helsekompetanse og legge til rette for erfaringsutveksling. Se programmet for nærmere innhold.

Kurset begynner mandag kl. 11.00, med innsjekking fra kl. 09.00 og utover. Vi avslutter ca. kl. 14.30 på onsdag, med avreise kl. 15.00.

I løpet av kurset vil det også være to halvdags fagkurs som er åpne for fagpersoner og tjenesteytere i kommune- og spesialisthelsetjenesten, og andre som ønsker å delta. Se kurskalender for mer informasjon og egen påmelding til disse:

Personer med diagnose som deltar på brukerkurset er automatisk påmeldt det aktuelle fagkurset.

Hva trenger jeg å vite om kurs på Frambu?

Kurs på Frambu er gratis for personer med diagnose og deres familie, man bor på Frambu og får måltider servert i vår spisesal. Assistenter/BPA som er søkt med, betaler for måltider i vår resepsjon.

På denne siden vil du finne mer praktisk informasjon om kurs, reise og økonomi, samt bilder og video fra tidligere kurs på Frambu.