Graviditet og nevromuskulær sykdom

Målgruppe

Fagpersoner og tjenesteytere som arbeider med voksne med nevromuskulær sykdom. Personer med diagnose og deres pårørende kan også delta.

Mål for fagkurset

Å øke deltagernes kompetanse om graviditet og nevromuskulær sykdom. Kurset vil fokusere på ulike fysiske og medisinske aspekter, og ivaretakelse av kvinner med nevromuskulær sykdom i tiden før, under og etter et svangerskap.

  • Kurset er forhåndsgodkjent av Norsk Fysioterapeutforbund med 6 timer, og kan benyttes i en spesialistutdanning sammen med en mastergrad, og ved fornyelse av spesialitet.
  • Kurset er forhåndsgodkjent av Norsk Sykepleierforbund, NSF, med 6 timer, og kan benyttes i i NFSs godkjenningsordning for klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleie.
Hva trenger jeg å vite om fagkurs?

På Frambu kan du delta på fagkurs enten ved å reise til Frambu, eller se fagkurset overført på strømming eller videokonferanse. Her kan du lese mer om våre fagkurs. Meld deg på ved å fylle inn påmeldingsskjema nedenfor. Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss!

Covid-19 restriksjoner på Frambu

Her finner du Covid-19 relatert informasjon og Forutsetninger for fysisk oppmøte på kurs høsten 2021.

Påmeldingsfrister for digital og fysisk deltakelse på fagkurs

Påmeldingsfristen den 2. desember gjelder for fysisk deltakelse på Frambu. Påmeldingen til digital deltakelse er åpen frem til kurset starter.