Hvordan snakke med barn om å ha en sjelden diagnose -med vekt på metoder

Målgruppe

Webinaret er rettet mot lærere, førskolelærer og spesialpedagoger som ønsker å øke sin kompetanse i å snakke med barn og unge om å ha en sjelden diagnose. Webinaret kan også være aktuelt for ansatte i PPT, habiliteringstjenesten, helsesykepleiere og andre som arbeider med barn i grunnskolealder. Pårørende kan også delta.

Webinaret vil inneholde eksempler på metoder som kan bidra til bedre kommunikasjon med barn og unge om egen diagnose og de utfordringene den kan gi. Vi vil presentere og reflekterer rundt metoder vi har erfaring med i barnegrupper på Frambu.

Høsten 2020 sendte vi webinarene «Samtaler med barn med utviklingshemming» og «Informasjon til andre». Dette webinaret vil ha en mer praktisk tilnærming. Du behøver ikke å ha deltatt på de tidligere sendingene for å ha utbytte av webinaret.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål til fagpersoner fra Frambu og andre deltakere.

Vil du være med?

 

Meld deg på webinaret her. 

Når du har registrert deg, vil du få tilsendt informasjon og passord til webinaret til e-postadressen du oppgir. Benytt dette for å følge webinaret når det starter. Vi starter kl. 13.00 så koble deg gjerne på noen minutter før.

Hvis ikke du har installert Zoom fra før, kan du enkelt gjøre det ved å følge veiledningen som kommer opp når du trykker på lenken.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon i god tid før sendingen begynner.
Telefon: 64 85 60 00 eller direkte til produsent eller faglig koordinator.

 

Velkommen til webinar!