Lesestund med barn og assistent

Mowat-Wilsons syndrom og Wolf-Hirschhorns syndrom

Målgruppe

Vi inviterer til kurs for personer i alle aldre med Mowat-Wilsons syndrom eller Wolf-Hirschhorns syndrom, deres familier og tjenesteytere.

Mål for kurset

I løpet av dette kurset ønsker vi å styrke deltakernes kunnskap om Mowat-Wilsons syndrom og Wolf-Hirschhorns syndrom, og det å leve med diagnosen(e). Vi vil ta opp ulike temaer som er relevant for diagnosene, både gjennom forelesninger og i mindre grupper. Vi ønsker også at deltakerne skal bli kjent med andre i liknende situasjon, og få mulighet til å utveksle erfaringer med hverandre. På ettermiddag- og kveldstid er det anledning til å bli med på varierte aktiviteter og opplevelser inne og ute på Frambu. Se programmet for nærmere detaljer.

Frambu ønsker i tillegg å benytte kurset til å samle mer informasjon om diagnosene og gjøre denne kunnskapen tilgjengelig på vår nettside.

Søknadsfrist for opphold

Det er fortsatt ledige plasser på kurset. Vi oppfordrer til å søke snarest dersom man ønsker å delta.

Søknadsfrist for familiens tjenesteytere

Søknadsfrist for familiens tjenesteytere er senest søndag 20. februar. Benytt søknadsskjema, og send gjerne inn via Digipost til Stiftelsen Frambu. 

Hvordan foregår kurs på Frambu?

Her kan du lese mer om våre brukerkurs. Du finner også bilder og video fra tidligere kurs, samt praktisk informasjon om reisevei, økonomi og oppholdet.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette kurset.

 

 

 

Se video fra kurset (krever passord)