Logoen til søskenintervensjonen SIBS

Opplæring i bruk av søskenintervensjonen SIBS

Ønsker du å starte opp eller lede samtalegrupper for søsken og deres foreldre på arbeidsplassen din? Frambu har lang erfaring med å arrangere slike samtalegrupper og har utarbeidet en egen modell for dette.

Todagers fagkurs

Tirsdag 19. og onsdag 20. april 2022 inviterer vi til todagers fagkurs om hvordan intervensjonen fungerer og kan gjennomføres. Kurset går fra kl 09.00 til 15.30 begge dager og består av undervisning, eksempel-filmer og praktiske øvelser i mindre grupper.
Forkurset ‘Søskenintervensjonen SiBS’ er obligatorisk, du finner lenke lenger ned i teksten. 

Påmelding og praktisk informasjon

Kurset gjennomføres på Frambu senter. Meld deg på i skjemaet nedenfor. Deltakelse på SIBS kurset er gratis. Lunsj for to dager koster 150,- og kan betales i påmeldingen. Det tilbys ikke overnatting på Frambu, men kontakt oss gjerne dersom du ønsker forslag til aktuelle overnattingssteder.

Kurset vil kun bli gjennomført som et onlinekurs dersom det ikke er mulig å møtes fysisk som følge av smittesituasjonen. Alle påmeldte vil få beskjed på e-post dersom det blir endring. 

 

Her kan du se en kort introduksjon til modellen:

.
Obligatorisk forkurs

Alle som ønsker å delta på kurset, må gjennomføre vårt nettkurs om modellen på forhånd. Det er gratis og tar ca 1 time å gjennomføre.
Du finner det her: Søskenintervensjonen SiBS (forkurs)

 

Her kan du se video fra et tidligere kurs.

Mer informasjon finner du på SIBS-Søskenprosjektets egne nettside.