Er du 30 år eller eldre og har en av diagnosene Frambu jobber med?

Publisert: 12. januar 2021

Fra 19. til 21. mai gjennomfører vi et digitalt kurs for personer fra 30 år og oppover, som har en av diagnosene Frambu jobber med. Eventuelle partnere kan også søke om plass. Deltakerne må kunne ha utbytte av forelesninger og gruppesamtaler. Kurset Å leve med en sjelden diagnose i voksen alder starter med en times digital samling på ettermiddagen onsdag 19. mai, og fortsetter på dagtid de andre to dagene. Hvis du vil vite mer om dette kurset, les videre om innhold og hvordan du søker innen fristen 15. mars.

Vi har en felles oppstart onsdag ettermiddag hvor vi vil bli bedre kjent og snakker om forventninger til kurset. Det overordnede temaet for torsdagen vil være Hverdagen med en sjelden diagnose, med gruppesamtaler og innlegg av sosionom og ergoterapeut fra Frambu. På fredag er temaet Hvordan har du det? med fokus på psykisk helse, fysisk aktivitet, kosthold og ernæring.

Har du spørsmål eller ønsker å delta på dette kurset? 

I kurskalender under Digitalt tilbud: Å leve med en sjelden diagnose i voksen alder (30+) finner du program og tider for de ulike innleggene og gruppesamtalene. Her finner du også søknadsskjema og kontaktinformasjon.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette kurset. Diagnoser Frambu jobber med finner du i vår diagnoseoversikt.

 

Vi håper å se deg på kurs! 

 

 

Vil du dele dette med noen andre?