Nettstedet vårt har blitt nytt!

Publisert: 28. juni 2019

Frambus nettsted har blitt oppgradert

Frambus nettsted frambu.no er blitt betydelig oppgradert denne våren. Det har blant annet blitt raskere å bruke, lettere å finne frem på og bedre tilrettelagt for bruk på mobil og nettbrett. Les mer om hva du finner på sidene her.

 

Diagnoseoversikten viser hvilke diagnoser vi jobber med. Dersom du ikke finner diagnosen du letere etter her, lenker vi også videre til informasjon om andre sjeldne diagnoser.

På de enkelte diagnosesidene finner du beskrivelse av den aktuelle diagnosen eller diagnosegruppen, eventuelle videoer eller podkaster vi har laget,  informasjon om kurs vi tenker kan være aktuelle og materiell som kan være av interesse. Dersom det finnes forening eller støttegruppe for diagnosen, finner du lenker til disse. Nederst på siden finner du også kontaktinformasjon til fagpersonene på Frambu som har mest kunnskap om diagnosen. Alle er velkomne til å kontakte disse for å diskutere aktuelle problemstillinger.

Selv om diagnosene Frambu jobber med kan være veldig ulike, har mange også mye til felles. Vi har derfor samlet informasjon og råd vi mener kan være aktuelle for flere diagnoser i egne temaartikler. Vi tar gjerne imot forslag til andre tema vi bør omtale også.

På nettsidene beskriver vi også de ulike tjenestene våre og hvordan vi kan hjelpe deg. Oversikt over alle planlagte kurs på Frambu finner du for eksempel i kurskalenderen.

.

Vil du vite mer om Frambu?

Se omtale av senteret. Vi deler også nyheter om og fra senteret jevnlig. Se arkiv over tidligere nyheter, videoer og podkaster her. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt hvis du vil ha disse tilsendt hver måned.

Vi håper sidene vil kan være til hjelp, enten du har en diagnose, er pårørende eller jobber med personer med sjeldne diagnoser.

.
Gi oss gjerne tilbakemelding dersom du savner noe!
.

God sommer fra redaksjonen på Frambu!

.

Vil du dele dette med noen andre?