Kurs om 16p11.2 duplikasjon

Publisert: 20. januar 2023

Fra 24. til 28. april inviterer Frambu til kurs for personer i alle aldre med diagnosen 16p11.2 duplikasjon, deres familier og tjenesteytere. Det er første gangen vi tilbyr et diagnosespesifikt tilbud til denne diagnosegruppen. I løpet av de fem dagene kurset varer, vil det være forelesninger om diagnosen, utredning og oppfølging fra et psykologiske perspektiv, psykisk helse, ernæring, kognitiv funksjon og utvikling, om familieliv og søsken og flere andre viktige tema. Søknadsfristen er 27. februar. 

I tillegg til forelesninger vil det være erfaringsutveksling i grupper, samtalegrupper og fellesaktiviteter for familien. På ettermiddager og kvelder vil det være tilbud om ulike aktiviteter for de som ønsker det. Det vil bli anledning til å bli kjent med andre i sosiale settinger. Under kurset bor familiene gratis på Frambu og får servert måltider i vår spisesal.

Vil du vite mer?

I vår kurskalender finner du søknadsskjemaer, program for kurset og annen praktisk informasjon. Ved å følge denne lenken kommer du til kurset 16p11.2 duplikasjon. 

 

Vil du dele dette med noen andre?