Tre webinarer om kreft hos personer med utviklingshemming

Publisert: 11. desember 2020

Bilde av voksne med utviklingshemning

I april og mai 2021 kommer en serie på tre webinarer som tar for seg ulike tema rundt kreft og personer med utviklingshemming. De første to webinarene foregår på engelsk, det tredje på norsk. Webinarene er gratis og åpne for alle interesserte og kan være spesielt nyttige for kreftleger, sykepleiere, psykiatere, psykologer, epidemiologer, bioingeniører, andre ansatte i helse- og omsorgstjenestene, antropologer, forskere, pårørende og studenter. Du kan melde deg på hvert enkelt webinar helt frem til samme dag som det sendes.

Webinarene arrangeres i samarbeid med Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse.

Tema og detaljert program for de ulike webinarene finner du under hvert enkelt webinar:

Når du har meldt deg på ett eller flere av webinarene, vil du motta e-post med oppkoblingsinformasjon i zoom. Benytt dette når det enkelte webinaret starter. Hvis du har spørsmål i forkant av eller under webinaret, finner du kontaktinformasjon i omtalen av det enkelte webinaret.

Webinar-rekka er forhåndsgodkjent av Norsk Fysioterapeutforbund med 6 timer og godkjennes som 6 timer vedlikeholdskurs for psykologspesialister. Det er også søkt om godkjenning fra Den norske legeforening og Norsk Sykepleierforbund.
.

Vel møtt til tre lærerike og spennende webinarer! 

 

Vil du dele dette med noen andre?