Webinar: Hvordan gjennomføre nettbaserte støttegrupper for barn og unge?

Publisert: 26. mars 2020

""

Mange barn får ikke den støtten de trenger akkurat nå, fordi viktige støttepersoner er mindre tilgjengelige enn vanlig. Det er likevel mulig å støtte disse barna og hjelpe dem å møte andre i liknende situasjon over nett. Velkommen til seminar om dette torsdag 2. april!

En del barn og unge har foreldre med begrenset tid eller ressurser til å se dem og gi dem den støtten de trenger. Dette kan blant annet skyldes sykdom hos foreldrene selv eller hos andre familiemedlemmer. For mange er derfor hverdagens møter med læreren, treneren, naboen, tanten og ikke minst vennene viktige. Nå som det er innført strenge koronatiltak, kan mye av dette viktige støtteapparatet falle bort.

Psykologene på Frambu har erfaring med å gjennomføre nettbaserte støttegrupper for barn og ungdom og ønsker å dele denne med fagpersoner og andre interesserte. Erfaringene handler både om planlegging av slike grupper, innhold i tilbudet, teknisk gjennomføring og kontakt med foreldre underveis.

Vi inviterer derfor til webinar torsdag 2. april kl 13.00-14.30

Trykk her for å se opptak av webinaret

Her vil psykologspesialist Torun Vatne fra Frambu og professor Krister Fjermestad fra Psykologisk Institutt ved Universitetet i Oslo dele erfaringer fra sitt arbeid med nettbaserte støttegrupper for barn og ungdom. Vi har satt av halvannen time for å ha rom for spørsmål, men avslutter tidligere hvis ikke det er behov for hele den avsatte tiden..

Vil du være med?

Du kan registrere deg her.

Når du har registrert deg, vil du få tilsendt en lenke og et passord til webinaret til e-postadressen du oppgir. Du får også mulighet til å legge webinaret inn i kalenderen din.

Hvis ikke du har installert Zoom fra før, kan du enkelt gjøre det ved å følge veiledningen som kommer opp når du trykker på lenken. Hvis du får tekniske problemer underveis, kan du ta kontakt med Christoffer Hals på chh@frambu.no eller telefon 456 65 996.

Velkommen til webinar!.

.
.

Vil du dele dette med noen andre?