Dystrofia myotonika (18+)

Målgruppe

Vi inviterer til tredagers kurs for personer fra 18 år og oppover som har diagnosen dystrofia myotonika type 1 eller dystrofia myotonika type 2, deres ektefelle/partner eller en annen voksen pårørende eller assistent. Barn kan dessverre ikke delta på dette kurset.

Mål for kurset

Kurset går fra onsdag til fredag, og i løpet av disse tre dagene ønsker vi å styrke deltakernes helsekompetanse og kunnskap om det å leve med dystrofia myotonika i voksen alder. På dagtid vil det være forelesninger og samtaler om ulike aktuelle tema. Det blir mulighet til å bli kjent med andre i liknende situasjon og utveksle erfaringer. Se programmet for nærmere innhold.

I tillegg til det faglige innholdet vil det også bli god anledning til å bli kjent med andre og bli med på ulike aktiviteter og opplevelser på dag- og kveldstid under oppholdet på Frambu

Hva trenger jeg å vite om kurs på Frambu?

På denne siden vil du finne praktisk informasjon om kurs, reise og økonomi, samt bilder og video fra tidligere kurs på Frambu. Har du spørsmål du ikke finner svar på på våre nettsider, må du gjerne ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

For personer med lang reisevei, er det på dette kurset mulig å kontakte oss om overnatting fra tirsdag kveld. Vår resepsjon er stengt før kl. 18.00, så ankomst må skje tirsdag mellom 18.00 og 23.00. Gjestekjøkken med tilgang til knekkebrød og pålegg er tilgjengelig. Det serveres ingen kveldsmat eller frokost dette døgnet. Kurset starter onsdag fra kl. 9.30. Se program.

.

.


.

Ønsker du ikke å delta på kurset? Delta i spennende undersøkelse!

.
Er du i målgruppen for dette kurset, men ønsker ikke å delta? Da vil vi gjerne at du deltar i en kontrollgruppe i et pågående forskningsprosjekt om helsegevinst av å delta på kurs. Bare ved å sammenlikne med personer som ikke deltar, kan vi undersøke om det er nyttig å delta på kurs og samlinger. Vi håper derfor du kan tenke deg å svare på et spørreskjema på nett eller papir. Det tar ca 30 minutter.

Les mer om studien her eller ta kontakt med Jarle Johannessen på telefon 23 07 56 52 eller e-post torjjoha@ous-hf.no for å få tilsendt spørreskjemaet.

.