X-bundet adrenoleukodystrofi (18 år+)

Hvem er kurset for? 

Vi inviterer voksne fra 18 år og oppover med x-bundet adrenoleukodystrofi (X-ALD) til tredagers kurs (onsdag til fredag) på Frambu. Voksne pårørende kan også søke om å delta.

Hva ønsker vi med dette kurset?

I løpet av dette kurset, ønsker vi å styrke deltakernes kunnskap om diagnosen og det å leve med en sykdom som medfører endret funksjonsnivå. Det blir også mulighet for å treffe andre i liknende situasjon og utveksle erfaringer. Se programmet for detaljert informasjon.
Søknadsfristen er utvidet til 23. januar.

Det vil arrangeres et fagkurs siste dagen i dette brukerkurset, følg denne lenken for å komme til fagkurset.

 

Hva trenger jeg å vite om kurs på Frambu?

Kurs på Frambu er gratis for personer med diagnose og pårørende, man bor på Frambu og får måltider servert i vår spisesal.

Her vil du finne mer praktisk informasjon om kurs, reise og økonomi, samt bilder og video fra tidligere kurs på Frambu.

Tjenesteytere som ønsker å delta, finner mer informasjon i eget søknadsskjema på denne siden.

Send gjerne søknadsskjema på Digipost til Stiftelsen Frambu, så går det raskere enn pr. post. 

.

.


.

Ønsker du ikke å delta på kurset? Delta i spennende undersøkelse!

.
Er du i målgruppen for dette kurset, men ønsker ikke å delta? Da vil vi gjerne at du deltar i en kontrollgruppe i et pågående forskningsprosjekt om helsegevinst av å delta på kurs. Bare ved å sammenlikne med personer som ikke deltar, kan vi undersøke om det er nyttig å delta på kurs og samlinger. Vi håper derfor du kan tenke deg å svare på et spørreskjema på nett eller papir. Det tar ca 30 minutter.

Les mer om studien her eller ta kontakt med Jarle Johannessen på telefon 23 07 56 52 eller e-post torjjoha@ous-hf.no for å få tilsendt spørreskjemaet.

.