Angelmans syndrom (0-16 år)

Målgruppe

Vi inviterer til kurs for barn og unge med Angelmans syndrom i førskole- og grunnskolealder (0-16 år), med deres familier og tjenesteytere.

Mål for kurset

Vi ønsker å styrke deltakernes kunnskap om Angelmans syndrom, og det å leve med diagnosen. I løpet av de fem dagene kurset varer kommer vi til å ha et variert program for alle deltakerne, med forelesninger, gruppesamtaler og mulighet for aktivitet og opplevelser.

Barn og unge med diagnosen, samt deres søsken, vil ha et eget tilbud i vår skole og barnehage på dagtid. Det blir mulighet til å bli kjent med andre i liknende situasjon og utveksle erfaringer.
På ettermiddag og kveld kan man delta på aktiviteter og sosiale møteplasser, og benytte seg av Frambus fasiliteter både ute og inne.

En av dagene på kurset vil være et fagkurs med egen påmeldingsfrist. Familier som deltar denne uken er automatisk påmeldt fagkurset.

Søknadsfrist for familiens tjenesteytere

Søknadsfrist for familiens tjenesteytere som vil delta på enkelte dager i brukerkurset, er senest søndag 1. mai. Benytt søknadsskjema, og send gjerne inn via Digipost til Stiftelsen Frambu. 

Hvordan foregår kurs på Frambu?

Her kan du lese mer om våre brukerkurs. Du finner også bilder og video fra tidligere kurs, samt praktisk informasjon om reisevei, økonomi og oppholdet.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette kurset.

 

 

Se video fra kurset (krever passord)