En gjeng med farger i håret og på klærne poserer for kamera

Avlyst – Frambuleir 1

På grunn av den fortsatt vanskelige koronasituasjonen, må vi dessverre avlyse alle leirene i sommer. Vi har forsøkt å finne alternative måter å gjennomføre leirene på, men dette er svært vanskelig å få til på en sikker nok måte. Les mer om dette her.

Snart kommer Jakten på sommeren 2021!

Frambuleir måtte dessverre avlyses i år også. Men vi vil hjelpe til med å  gjøre sommeren morsom og fin likevel! Derfor lager leireledere og hjelpere som vanligvis jobber på Frambuleir sommersendinger med digitale aktiviteter, kurs, konserter og underholdning for deg! Du finner mer informasjon om Jakten på sommeren 2021 her! 

 

.

.
Hvem er Frambuleir 1 for?

Barn og ungdom med en sjelden diagnose 12-16 år, født i kalenderår 2005 til 2009.
Deltakerne må kunne delta i og ha sosialt utbytte av et gruppeorientert tilbud.

Frambuleir 1 og Frambuleir 2 gjelder for samme aldersgruppe. For å kunne tilby så bra leir som mulig til hver enkelt deltaker, vil vi sette sammen deltakerne så det blir best mulig grupper. Det er derfor ikke mulig å søke om plass for en bestemt leir.

Målet med kurset

Leir på Frambu er ikke et ferie- eller avlastningstilbud, men et annerledes kurs hvor deltakerne blir kjent med andre i samme situasjon, utveksler erfaringer og knytter sosialt nettverk. Det legges til rette for at deltakerne skal få oppdage nye muligheter, sprenge egne grenser og føle økt mestring gjennom ulike aktiviteter.

Hva skjer hvis koronavirus gjør at vanlig Frambuleir ikke er mulig å gjennomføre?

Dette har nå skjedd, så denne leiren er dessverre avlyst for sommeren 2021.

Hva er Frambuleir?

denne siden kan du lese mer om hva Frambuleir er, og du kan se video og bilder fra tidligere leire.