Ungdom på leir

Frambuleir

Hver sommer arrangerer Frambu helt spesielle kurs for barn, ungdom og unge voksne med sjeldne diagnoser. Disse kalles Frambuleir.

Leir på Frambu er ikke et ferie- eller avlastningstilbud, men et annerledes kurs hvor deltakerne får møte andre som er i liknende situasjon og utveksle erfaringer og knytte sosiale nettverk. Vi legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter.

Sommeren 2024 

Datoer og målgruppe er ikke fastsatt. Når det er avklart vil du finne leirene og søknadsskjema i vår kurskalender. Det er ikke mulig å søke om plass på leir før søknadsskjema blir lagt ut i desember/januar. Søknadsfrist hver år er 1. mars.

 

Leirene drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere.

Ønsker du å delta på leir?

Da må du søke om plass innen 1. mars 2024.

Send gjerne søknaden på: Digipost til Stiftelsen Frambu,
eller poststemplet senest 1. mars til: Frambu, Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud.

NB! Vi ber om at dere ikke sender søknad med rekommandert post, da det er vanskelig for oss å få hentet ut og forsinker søknadsprosessen.

 

Her kan du lese viktig informasjon til deltakere før du søker. 

.

Se stemningsrapport fra en tidligere leir her:

.

 


Vil du være hjelper på leir?

Alle over 18 år er velkomne til å søke jobb som hjelper på leir. Informasjon og søknadsskjema for hjelpere legges ut rundt årsskiftet. Følg med på nettsiden her eller på Frambus facebook-side

Les om hvordan det er å være hjelper på leir her.
.


.
Sommeren 2023 gjennomførte vi tre leire. Sommeren 2022 gjennomførte vi fire leire. Sommeren 2020 og 2021 måtte vi dessverre avlyse leirene på grunn av koronapandemien. Da laget vi digitale leir-sendinger i stedet. Du kan se en del av disse i opptak her: Jakten på sommeren
.

.

Vil du dele dette med noen andre?