Gruppe deltakere og hjelpere på Frambu

Hver sommer arrangerer Frambu helt spesielle kurs for barn, unge og voksne med sjeldne diagnoser. Disse kalles Frambuleir.

Hver leir varer i 11 dager og har ca 50 deltakere. Her får deltakerne møte andre som er i samme situasjon som seg selv, utveksle erfaringer og knytte sosiale nettverk. Frambu legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter. Leirene drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere.

Leir på Frambu er ikke et ferie- eller avlastningstilbud, men et annerledes kurs hvor målet er å gi deltakerne mulighet til å møte andre i samme situasjon for å utveksle erfaringer og knytte nettverk. Vi legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter.

Sommeren 2020 arrangerer Frambu tre leire:

  • Frambuleir 1: 30. juni til 10. juli – for barn født mellom 2004 og 2008
  • Frambuleir 2: 14. til 24. juli – for unge voksne født mellom 1990 og 1998
  • Frambuleir 3: 28. juli til 7. august – for ungdom født mellom 1999 og 2003

Søknadsfrist for alle leirene er 1. mars 2020
(Søknadsskjema publiseres på nyåret)

Er du nysgjerrig på hvordan det er på leir? Ta en titt på videoene lenger ned på denne siden!

Les mer om leir her.


Vil du være hjelper på leir i 2020?

Alle over 18 år er velkomne til å søke jobb som hjelper på leir. Du finner søknadsskjema på www.frambuleir.no. Det er også mulig å skrive ut skjemaet og sende det til oss pr post. Søknadsfrist er 15. februar 2020.

Les om hvordan det er å være hjelper på leir her

Se glimt fra tidligere leire

Vil du dele dette med noen andre?

shares