Ungdom på leir

Frambuleir

Hver sommer arrangerer Frambu helt spesielle kurs for barn, ungdom og unge voksne med sjeldne diagnoser. Disse kalles Frambuleir.

.
Leir på Frambu er ikke et ferie- eller avlastningstilbud, men et annerledes kurs hvor deltakerne får møte andre som er i liknende situasjon og utveksle erfaringer og knytte sosiale nettverk. Vi legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter.

Leirene drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere.
.

Sommeren 2024

Datoer og målgrupper for leirene sommeren 2014 er ikke fastsatt ennå. Når det er avklart, vil du finne denne informasjonen i kurskalenderen vår og i søknadsskjemaet til leir. Det er ikke mulig å søke om plass på leir før søknadsskjemaet blir lagt ut i desember/januar.

Ønsker du å delta på leir?

Da må du søke om plass innen 1. mars 2024.

Send gjerne søknaden på Digipost til Stiftelsen Frambu
eller poststemplet senest 1. mars til Frambu, Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud

NB! Vi ber om at dere ikke sender søknad med rekommandert post, da det er vanskelig for oss å få hentet ut og forsinker søknadsprosessen.
.
Her kan du lese viktig informasjon til deltakere før du søker
.

Se bilder fra tidligere leire her.

Se video fra en tidligere leir her:

Vil du være hjelper på leir?

Alle over 18 år er velkomne til å søke sommerjobb som hjelper på leir. Informasjon og søknadsskjema for hjelpere legges ut rundt årsskiftet. 

Les om hvordan det er å være hjelper på leir her.

.
.

.
Sommeren 2023 gjennomførte vi tre leire. Sommeren 2022 gjennomførte vi fire leire. Sommeren 2020 og 2021 måtte vi dessverre avlyse leirene på grunn av koronapandemien. Da laget vi digitale leir-sendinger i stedet. Du kan se en del av disse i opptak her: Jakten på sommeren
.

.

Vil du dele dette med noen andre?