Ungdom på leir

Frambuleir

Hver sommer arrangerer Frambu helt spesielle kurs for barn, ungdom og unge voksne med sjeldne diagnoser. Disse kalles Frambuleir.

.
Leir på Frambu er ikke et ferie- eller avlastningstilbud, men et annerledes kurs hvor deltakerne får møte andre som er i liknende situasjon og utveksle erfaringer og knytte sosiale nettverk. Vi legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter.

Leirene drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere..

Sommeren 2024

Datoer og målgrupper for leirene sommeren 2014 er ikke fastsatt ennå. Når det er avklart, vil du finne denne informasjonen i kurskalenderen vår og i søknadsskjemaet til leir. Det er ikke mulig å søke om plass på leir før søknadsskjemaet blir lagt ut i desember/januar.

Ønsker du å delta på leir?

Da må du søke om plass innen 1. mars 2024.

Her kan du lese viktig informasjon til deltakere før du søker

Se video fra en tidligere leir under eller bilder fra tidligere leire her

.
Send gjerne søknaden via Digipost til Stiftelsen Frambu.

Det er også mulig å sende søknaden som vanlig brevpost (ikke rekommandert).

Søknaden må være registrert eller poststemplet senest 1. mars..

Vil du være hjelper på leir?

Alle over 18 år er velkomne til å søke sommerjobb som hjelper på leir. Informasjon og søknadsskjema for hjelpere legges ut rundt årsskiftet. 

Les om hvordan det er å være hjelper på leir her.

 

Sommeren 2023 gjennomførte vi tre leire. Sommeren 2022 gjennomførte vi fire leire. Sommeren 2020 og 2021 måtte vi dessverre avlyse leirene på grunn av koronapandemien. Da laget vi digitale leir-sendinger i stedet. Du kan se en del av disse i opptak her: Jakten på sommeren
.

.

Vil du dele dette med noen andre?