Frambuleir er en opplevelse utenom det vanlige. Hit kommer barn og unge med sjeldne og lite kjente tilstander for å treffe andre i samme situasjon, utveksle erfaringer og prøve seg på nye aktiviteter. I store og små grupper kan deltakerne tøye grenser, øve opp selvstendighet og utvikle seg i fellesskap. Her slipper man å forklare noe, her kan man bare være seg selv.

Senterets lokaler og beliggenhet ved skog og vann frister til varierte opplevelser både inne og utendørs. Av og til tar vi pause fra kanopadling, filminnspilling og gruppeaktiviteter og tar en tur til attraksjoner i nærheten, som fornøyelsesparken Tusenfryd, ruinene på Hovedøya eller Oslo sentrum.

Frambuleire 2019

Fra 2. juli til 9. august 2019 gjennomfører Frambu tre leire for barn, unge og voksne uten foreldre eller assistenter til stede

For å gjøre leirene til et høydepunkt for de rundt 150 deltakerne trenger vi mange hjelpere. Vil du være en av dem?
Leirene drives av innleide ledere som samarbeider med Frambus faste personale. Hjelpere møter dagen før deltakerne kommer for å få informasjon og opplæring. Engasjementet er begrenset til helseleirens varighet.

Arbeidsdagene vil være spennende og utfordrende, men også krevende og lange. Vaktsystemet innebærer daglige delt-vakter med innlagte pauser på til sammen 4 timer, samt to fridager i løpet av oppholdet. En stor del av deltakerne trenger hjelp til stell, løfting, mating og lignende. Alle hjelpere må ta del i denne type oppgaver.

Spørsmål?

For henvendelser knyttet til ansettelser og hjelperrollen på leir, kontakt leir@frambu.no. For mer generelle spørsmål, kontakt oss på telefon 64 85 60 00.

Slik søker du

Søknadsskjema finner du på www.frambuleir.no. Det kan fylles ut direkte på nettsiden. Søknadsfrist er 15. februar 2019

Vil du dele dette med noen andre?

shares