To personer ser igjennom en ramme på sletta

Informasjon til hjelpere

Frambuleir er en opplevelse utenom det vanlige. Hit kommer barn og unge med sjeldne og lite kjente tilstander for å treffe andre i samme situasjon, utveksle erfaringer og prøve seg på nye aktiviteter. I store og små grupper kan deltakerne tøye grenser, øve opp selvstendighet og utvikle seg i fellesskap. Her slipper man å forklare noe, her kan man bare være seg selv.

Senterets lokaler og beliggenhet ved skog og vann frister til varierte opplevelser både inne og utendørs. Av og til tar vi pause fra kanopadling, filminnspilling og gruppeaktiviteter og tar en tur til attraksjoner i nærheten, som fornøyelsesparken Tusenfryd, ruinene på Hovedøya eller Oslo sentrum.

For å gjøre leirene til et høydepunkt for de rundt 150 deltakerne trenger vi mange hjelpere. Vil du være en av dem?
.
Leirene drives av innleide ledere som samarbeider med Frambus faste personale. Hjelpere møter opp dagen før deltakerne kommer for å få informasjon og opplæring. Engasjementet er begrenset til leirens varighet.

Arbeidsdagene vil være spennende og utfordrende, men også krevende og lange. Vaktsystemet innebærer daglige delt-vakter med innlagte pauser. En stor del av deltakerne trenger hjelp til stell, løfting, mating og lignende. Alle hjelpere må ta del i denne type oppgaver.

Slik søker du

Neste søknadsfrist er 15. februar 2024.
Du finner mer informasjon og søknadsskjema på www.frambuhjelper.no

Lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne på frambuleir@frambu.no hvis du har spørsmål om hjelperrollen eller ansettelse på leir. Eller ring oss på telefon 64 85 60 00 hvis du har mer generelle spørsmål.

.


NB: På grunn av en anstrengt økonomisk situasjon, vil det kunne bli mindre eller færre leire fremover enn før, og derfor også behov for færre hjelpere på jobb. Sommeren 2023 fikk vi støtte fra Sparebankstiftelsen DnB til å ta inn ekstra deltakere og hjelpere. Vi jobber nå for å prøve å skaffe liknende støtte til leirene i 2024. 

.

Vil du dele dette med noen andre?