To personer ser igjennom en ramme på sletta

Informasjon til hjelpere

.
Frambuleir
er en opplevelse utenom det vanlige. Hit kommer barn og unge med sjeldne og lite kjente tilstander for å treffe andre i samme situasjon, utveksle erfaringer og prøve seg på nye aktiviteter. I store og små grupper kan deltakerne tøye grenser, øve opp selvstendighet og utvikle seg i fellesskap. Her slipper man å forklare noe, her kan man bare være seg selv.

Senterets lokaler og beliggenhet ved skog og vann frister til varierte opplevelser både inne og utendørs. Av og til tar vi pause fra kanopadling, filminnspilling og gruppeaktiviteter og tar en tur til attraksjoner i nærheten, som fornøyelsesparken Tusenfryd, ruinene på Hovedøya eller Oslo sentrum.

For å gjøre leirene til et høydepunkt for de rundt 150 deltakerne trenger vi mange hjelpere. Vil du være en av dem?
.
Leirene drives av innleide ledere som samarbeider med Frambus faste personale. Hjelpere møter opp dagen før deltakerne kommer for å få informasjon og opplæring. Engasjementet er begrenset til leirens varighet.

Arbeidsdagene vil være spennende og utfordrende, men også krevende og lange. Vaktsystemet innebærer daglige delt-vakter med innlagte pauser. En stor del av deltakerne trenger hjelp til stell, løfting, mating og lignende. Alle hjelpere må ta del i denne type oppgaver.

Spørsmål?
For henvendelser knyttet til ansettelser og hjelperrollen på leir, kontakt frambuleir@frambu.no 
For mer generelle spørsmål, kontakt oss på telefon 64 85 60 00.

Slik søker du
Neste søknadsfrist er 15. februar 2023.
Søknadsskjema finnes på www.frambuhjelper.no

NB: Vi må ta forbehold om at en anstrengt økonomisk situasjon og mulige smittevernstiltak vil kunne føre til noe redusert inntak på årets leire. Eventuell oppdatert informasjon om dette vil bli lagt ut på nettsiden www.frambuhjelper.no

.

Vil du dele dette med noen andre?