Frambu barnehage og skole

Barn som deltar på kurs på Frambu får et pedagogisk tilbud i Frambus barnehage og skole på dagtid mens foreldrene deltar på forelesninger.

Barnehage på Frambu

Barnehagen på Frambu heter Godlia. Her får de minste barna mye kos og hjelp av dyktige miljøarbeidere og lærlinger. I tillegg har vi avdelingene Langen og Kollen for større barn og ungdom.

Skole på Frambu

Skolen på Frambu er ikke helt som vanlig skole. Vi gjør litt skolearbeid og lekser innimellom, men mesteparten av tiden har vi ulike aktiviteter ute og inne for å bli godt kjent med hverandre. Barna får også informasjon om den sjeldne diagnosen det selv eller en i familien har og får utveksle erfaringer med andre i samme situasjon. De er sammen med trygge voksne som vet mye om hvordan det er å leve med en sjelden diagnose og som kan svare på spørsmål barna går og grubler på.

Mye å finne på utenom skoletid

Frambu har mange tilbud for barn på kurs også etter skoletid, både ute og inne. Mesteparten av lokalene og utstyret på senteret er tilgjengelige for bruk også på kveldstid. Bildet under gir en grov oversikt over Frambus lokaler og omgivelser:

Frambus uteområder

.

Vil du dele dette med noen andre?