Rubinstein-Taybis syndrom

Målgruppe

Vi inviterer til femdagers kurs for personer med Rubinstein-Taybis syndrom i alle aldre, deres familier og tjenesteytere.

Mål for kurset

Denne uken legger vi opp til varierte forelesninger og samtaler med ønske om å styrke deltakernes kunnskap om Rubinstein-Taybis syndrom og det å leve med diagnosen. I løpet av disse dagene vil man møte og bli kjent med andre familier, og få mulighet til å utveksle erfaringer både uformelt og i gruppesamtaler. Barn og unge, inkludert søsken, har egne tilbud med både samtaler, lek og moro. På ettermiddag og kveld er det anledning til å delta på aktiviteter og opplevelser både inne og ute på Frambu.

Hva trenger jeg å vite om kurs på Frambu?

På denne siden vil du finne praktisk informasjon om kurs, reise og økonomi, samt bilder og video fra tidligere kurs på Frambu.

 

.

.


.

Ønsker du ikke å delta på kurset? Delta i spennende undersøkelse!

.
Er du i målgruppen for dette kurset, men ønsker ikke å delta? Da vil vi gjerne at du deltar i en kontrollgruppe i et pågående forskningsprosjekt om helsegevinst av å delta på kurs. Bare ved å sammenlikne med personer som ikke deltar, kan vi undersøke om det er nyttig å delta på kurs og samlinger. Vi håper derfor du kan tenke deg å svare på et spørreskjema på nett eller papir. Det tar ca 30 minutter.

Les mer om studien her eller ta kontakt med Jarle Johannessen på telefon 23 07 56 52 eller e-post torjjoha@ous-hf.no for å få tilsendt spørreskjemaet.

.

Se video fra kurset (krever passord)

Animasjonsfilmer