Høstfarger rundt Frambu

Wiedemann-Steiners syndrom, ekstrakurs

Målgruppe

Dette kurset kan være nyttig for personer med Wiedemann-Steiners syndrom i alle aldre og deres familier og tjenesteytere. Ekstrakurset er et tilbud til søkere på kurset i 39 som ble fulltegnet. Eventuelle nye søkere vil kunne stå på venteliste.

Mål for kurset

Med kurset ønsker vi å bidra til å styrke deltakernes kunnskap om Wiedemann-Steiners syndrom og det å leve med diagnosen. Det blir også mulighet til å treffe andre i lignende situasjon og utveksle erfaringer og tips.

Innhold

Se programmet for innhold alle fire dagene (mandag til torsdag) dette kurset varer. Det vil også være mulighet for å delta på frivillige aktiviteter på ettermiddag og kveldstid.

Benytt søknadsskjema som du finner under kurset i uke 39 dersom du ønsker å søke om plass på dette kurset.

Hva trenger jeg å vite om kurs på Frambu?

På denne siden finner du bilder, video og informasjon om hvordan våre kurs er lagt opp. Her finner du også informasjon om reise, økonomi og andre praktiske forhold.

Covid-19 restriksjoner på Frambu

Inntil videre går kurs som vanlig. Dersom vi ser at fysiske kurs ikke lar seg gjennomføre på det angitte tidspunktet, kan det bli aktuelt å endre kurset til et digitalt tilbud. Alle søkere vil få beskjed dersom det blir endringer, og denne siden vil bli oppdatert. Her finner du Covid-19 relatert informasjon og Forutsetninger for fysisk oppmøte på kurs høsten 2021.

 

Se film fra kurset her (krever passord)

.